SESTAVA KOLA - 3.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 20.08.2017

0

Podívejte se, kdo se vešel do nejlepší jedenáctky 3. kola 1.B třídy skupiny B. O hráči kola bude rozhodnuto ve středu 23.8. ve 12 hodin. 

Dominik Obůrka (Stařeč) – Brankář nováčka ze Starče předváděl jeden zákrok za druhým a byl jasně nejlepším hráčem svého týmu v derby s Hartvíkovicemi.

 

Libor Doležal (Měřín) - Obránce Měřína vstřelil vítěznou branku svého týmu s Lukami nad Jihlavou, čímž korunoval svůj povedený výkon.

David Jičínský (Rokytnice) – Zkušený stoper rozhodl v 83. minutě o výhře svého týmu, navíc uhlídal nejlepšího střelce loňské sezóny Ganzwohla.

Ondřej Kunče (Rantířov) – Rantířov byl s bodem ve Štěpánově spokojený. Velkou porci práce na hřišti dle trenéra Pavlíčka odvedl obránce Kunče, který byl základním stavebním kamenem rantířovské defenzivy.

 

Petr Vlk (Hartvíkovice) – Hráč Hartvíkovic přišel, viděl a zvítězil. Vlk v 58. minutě přišel na hřiště a už v 74. minutě mohl slavit vítěznou branku svého celku.

Zdeněk Mucha (Rapotice) – Zkušená rapotická posila režírovala demolici svého týmu nad neškodnou Nedvědicí.

Vitalij Kutnyk (Štěpánov) – Kutnyk krátce před pauzou vyrovnal z přímého volného kopu na 1:1 a ve druhé půli nebylo daleko k tomu, aby rantířovští ze Štěpánova odjeli s prázdnou.

Michal Šacl (Radešínská Svratka) – Krajní záložník si podmanil pravou stranu hřiště a podal spolehlivý výkon, jak do defenzivy, tak i směrem k soupeřově brance.

Tomáš Loup (Velká Bíteš) – bítešský křídelník především v první půli zatápěl obraně Bohdalova a svůj výkon korunoval brankou.

 

Michal Sobotka (Rapotice) – V prvních kolech Sobotka střelecky spal, ale ve 3. kole se rozjel a do Tužinského sítě nasypal hattrick. 

Tomáš Kuřátko (Měřín) – Tomáš Kuřátko otevřel gólový účet v zápase s Lukami a po celý zápas vytrvale zkoušel pevnost hostující obrany.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2017 13:56 do 23.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.