SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.08.2017

0

Za námi je 2. kolo Krajského přeboru, kde si 100% bilanci drží týmy Želče a Milevska. V sestavě kola nezapomeňte hlasovat pro svého favorita do středečních 12 hodin!

Nejlepším hráčem Katovic byl v zápase proti Čimelicím brankář Tomáš Švehla, bohužel pro domácí jeho výkon nestačil na bodový zisk a Katovice jsou překvapivě stále bez bodu.

 

Vinnou absencí několika hráčů se do obrany přesunul Martin Šíma z Olešníka a odehrál velmi dobrý zápas. Často podporoval ofenzivu a směrem dozadu hrál bez větších problémů. Po zranění se v úvodu sezony daří Ondřeji Cahynovi, který znovu výborně řídí třeboňskou obranu. Povedený zápas odehrál Ondřej Hajný z Rudolfova, který se nebál z pozice stopera zaútočit a společně se svými spoluhráči udrželi vzadu nulu.

 

Na kraji zálohy zlobil obranu Oseka dačický Martin Janák a svým výkonem přispěl k vítěznému obratu svého týmu. Neúnavný byl ve středu zálohy David Fiala ze Želče, který připravil první branku pro Radka Novotného. Přehled prokazoval ve středu zálohy Tomáš Beránek, který patřil k nejlepším hráčům Jindřichova Hradce na hřišti Olešníka. Jako správný kapitán táhl k prvnímu bodu v kraji svůj tým Marek Petráš, který byl v prvním poločase blízko premiérové trefě v nejvyšší krajské soutěži. O vítěznou branku se na hřišti Táborska B postaral Martin Málek z Milevska a vzduchotechnici tak zůstávají po dvou kolech stoprocentní.

 

Osamoceným střelcem Čimelic v nové sezoně je zatím Václav Hegenbart. Ten se trefil i ve druhém kole a jeho trefa na hřišti Katovic zajistila jeho týmu tři body. Jako jediný se dvakrát v tomto kole trefil kapitán Protivína Jaromír Vorel a v domácím zápase z toho bylo jasné vítězství nad nováčkem ze Sezimáku 4:0.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2017 07:55 do 23.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.