SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 17.06.2017

0

Hlasujte o nejlepšího hráče posledního 22. kola IV. třídy Plzeň - Jih! 

Petr Šlouf (TJ Záhoří) – Po roce se vrátil do sestavy a svoji práci na pozici stopera odvedl spolehlivě.

Michal Bureš (TJ Tatran Neurazy) – Jeho tým schytal sice osmičku, ale přesto obránce Neuraz bojoval celé utkání a za snahu si vysloužil tuto nominaci.

Jiří Dinebier (SK Nezbavětice) – Nezbavětice sekly o víkendu Letnou a defenzivní záložník kromě odebírání míčů často podporoval ofenzivní část mužstva.

Iosif Ventel Salcop (TJ Seč) – V obraně neudělal z celé utkání žádnou chybu a navrch dobře podporoval útočnou činnost svého týmu.

Petr Šmrha (TJ Baník Mantov) – Dostal sice červenou kartu, když neudržel emoce na uzdě, ale přesto patřil k nejlepším hráčům svého týmu, vstřelil i branku do sítě Blovic.

Michal Žanda (Tj Seč) – Neúnavně pracoval ve středu pole, navíc vstřelil hattrick, čímž sice nepřekonal čtyřgólového Görnera, ale v tomto kole dostal před ním přednost do sestavy kola.

Karel Lhoták (TJ Líšina) – Líšina znovu schytala krutý debakl, ale přesto si střední záložník Líšiné vysloužil za bojovný výkon nominaci do sestavy kola.

Karel Hora (TJ Záhoří) – Útočník Záhoří měl proti Neurazům střelecké choutky, které přetavil ve vstřelený hattrick.

Radek Šabata (TJ Sokol Blovice B) – Kdykoliv nastoupil, obrany soupeře musely být na pozoru. I přesto ale tento šikovný mladý útočník nastřílel Mantovu čtyři kousky.

František Pondělík (TJ Sokol Záluží) – Nastoupil jen na závěrečných deset minut zápasu, ale zároveň potvrdil, že i v pokročilejším věku je ještě schopen na hrotu útoku vstřelit branku.

 

Zdeněk Skála (TJ Sokol Letná B) - Útočník Letné B byl sice u porážky svého týmu proti Nezbavěticím, ale přesto neúnavně bojoval na hrotu útoku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2017 09:29 do 21.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.