SESTAVA KOLA - 29.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.06.2017

0

Je za námi předposlední kolo Krajského přeboru a po něm nemůže chybět sestava kola. Pro své favority hlasujte do středečního poledne.

V brance opět exceloval Michal Fajfrlík a připsal si první letošní čisté konto. Planá tak nakonec překvapivě zdolala hosty z Katovic 1:0.

 

Zbytek sestavy je laděn hodně ofenzivně. Jiří Rabiňák ze Želče větral obranu Milevska a zejména jeho zásluhou se dostali hosté v úvodu druhé půle pod tlak, ze které rezultovala vedoucí branka. Ve středu hřiště velmi dobře pracoval Martin Nekl z Čimelic, který pak nachytal při standardní situaci v nedbalkách brankáře Hanuse. Protivínu zachránil bod v poslední minutě zápasu Jaroslav Vojík, který podal velmi dobrý výkon.

 

Rychlost a dravost zdobila na hřišti Olešníka Sebastiana Hosnedla. Ten nakonec svou brankou rozhodl o výhře svého týmu. Pavel Hájek byl jednoznačně nejlepším hráčem zápasu mezi Hlubokou a Rudolfovem. Jeho branka znamenala konečnou remízu 2:2. Radim Koutný byl opět neúnavným motorem svého týmu. Přihrával svým spoluhráčům na branky a nakonec se sám jednou prosadil. Jakub Barda z Milevska se postaral o vyrovnávací branku svého týmu na hřišti Želče a jeho tým si tak odvezl zaslouženě bod.

 

V útoku je trojice hráčů, kteří se blýskli hattrickem. Tomáš Beránek z Jindřichova Hradce to zmáknul podruhé za sebou a za poslední dva zápasy dal celkem sedm branek. Martin Průcha zase pomohl své Třeboni k zisku tří bodů na hřišti Dačic a jeho tým tak zakončil vítězně probíhající sezonu. Soběslavský Jiří Šmídmajer se pak třikrát prosadil na hřišti Ševětína a mistr dál živi naději na sedmdesátibodovou metu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2017 17:29 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.