SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Je za námi 26. kolo Krajského přeboru a s ním tradiční sestava kola.

V brance podržel svůj tým brankář Jakub Skála z Třeboně, který pochytal šance Olešníka a zadělal na vítězství svého týmu. Podal velmi spolehlivý výkon.

 

Nejlepším hráčem Čimelic byl bezesporu autor dvou branek Karel Řezáč, zejména jeho první branka patří mezi top trefy tohoto ročníku. Na stoperský post se po jednozápasové absenci vrátil Václav Císař z Jindřichova Hradce a hned to bylo znát, jeho tým bral tři body proti Želči. 

 

V záložní řadě Hluboké zakládal většinu akcí Zbyněk Stráský, který si pohlídal domácího špílmachra Nohavu. Povedný zápas má za sebou Zbyněk Vorel z Protivína, který přispěl jedním gólem k výhře svého týmu. Hru svého týmu režíroval ze středu hřiště Josef Komárek z Milevska, který patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Každý zápas je pak vidět Michal Repa z Katovic. Po jeho centru přišlo vyrovnání a další jeho akce nebyly dotaženy do gólové tečky. Jan Šindelář pak odvedl zase velkou porci práce v záložní řadě Rudolfova, kde vyhrál řadu osobních soubojů. 

 

Důležitou první branku Jindřichova Hradce obstaral Vít Kučera a dělal svou rychlostí problémy obraně Želče. Martin Toman z Dačic byl opět velmi nebezpečný pro soupeřovu branku. Z řady šancí využil aspoň jednu a Dačice braly bod. Zápas s Olešníkem rozhodl dvěma góly Martin Průcha a celkově podal velmi dobrý výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 16:32 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.