SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 20.05.2017

0

 Některá nečekaně vysoká vítězství přineslo 22. kolo soutěže. Tak především Slavoj Stará Boleslav si udržel střeleckou formu a po 6 gólech z minulého kola se tentokrát ještě o jednu branku zlepšil. Kly udělaly další krok k postupu - a to opět s čistým kontem. A za zmínku rozhodně stojí rovněž bodový zisk fotbalistů Dlouhé Lhoty - situace, která nastala teprve potřetí v sezóně.

 Jiří Pajkrt, Jakub Šulc (Tišice) - Tišice na své konto připsaly důležitou výhru 3:0 nad Lužcem a trenér Zámečník chválil především výkony těchto borců. Vstřelenou brankou se sice do historie nezapsali, práce pro tým byla ale příkladná!

 

Jan Flachbart, Michal Tůma (Pěčice) - Kdy tahle jízda skončí? Pěčice nasázely další šestku gólů a spolehnout se mohou i na střelce z obranných řad. Tentokrát se prosadili Flachbart s Tůmou.

 

Tomáš Dohnal, Rostislav Šmíd (Kly) - Zápas Kel proti nedalekým Byšicím neměl jednoznačný průběh. Tomáš Dohnal ale před přestávkou potvrdil svůj střelecký úspěch z minulého kola a Rostislav Šmíd v 55. minutě zvyšoval na 2:0.

 

Jiří Novák, Jan Vodák (Stará Boleslav) - Pět vstřelených branek, to je slušná porce, kterou tato dvojice zatížila konto domácího Bakova nad Jizerou. Domácím se po skvělém výkonu Slavoje opět vzdálila záchrana soutěže.

 

Adam Charvát (Dlouhá Lhota) - V brance Dlouhé Lhoty tentokrát dostal příležitost mladý Charvát a přispěl čistým kontem k zisku čtvrtého bodu v sezóně. Zisk mohl být dvojnásobný, kdyby se podařil rovněž penaltový rozstřel.

 

Slavomír Vála (Mělník) - Rozhodující branka osm minut před koncem - to je příspěvek stopera domácího týmu do utkání proti Benátkám B. Mělník nakonec díky této brance zvítězil 2:1.

 

Zdeněk Kratochvíl (Nelahozeves) - Dynamo na jaře vyklízí pozice v horních patrech tabulky, tentokrát se ale jeho hráči připomněli bodovým ziskem v Dolním Bousově. Kapitán týmu Kratochvíl vyrovnával z penalty.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2017 10:43 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.