SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Dvaadvacáté kolo je za námi, výsledky známe, reportáže máme a nyní už zbývá jediné. Pojďme společně přijít na to, kdo se tentokrtá stane nejlepším hráčem celého víkendu. Opět sjme pro Vás vybrali nejlepší jedenáctku a z té už si můžete zvolit sami. Hlasovat můžete stejně jako vždy až do středečního poledne. Přejeme přijemnou zábavu a hodně štěstí. Ať vyhraje ten nejlepší! 

Jiří Hlaváček - Jiří odchytal v neděli výborný zápas. Jeho tým měl sice celou dobu navrch, ale nedával góly, a tak bylo potřeba udržet čisté konto. To se mu sice nakoenc nepodařilo, ale i tak nakoenc jeho tým vyhrál 3:1. Jediný gól dostal Jiří až úplně v závěru. Předtím ale chytil penatlu a další šance.

Jaromír Petráška - Jaromír je útočník, ale tentokrtá se musel proti Studánce sžívat s nvovou rolí obránce. Výsledek sice nejspíš napovídá něco jiného, ale ve skutečnosti se Jaromír v obraně ukázal ve výborném světle. Hrál dost dobře Studánka na něj často narážela.

Jan Hejcman - Stříbro sice v sobotu padl ove Stráži, ale nehrálo až tak špatně, i když dělalo chyby. Výborně hrál ale zejména Jan Hejcman, který byl jednoznačně nejpevnější složkou hostující obrany a Stráži nedával na své pozici kouske prostoru.

Pavel Sňozík - Studánka o víkendu uspěla jednoznačně proti Sedlišti, s nímž si poradila velmi hladce. Klíčem byla i dobrá obrana, která minimálně v úvodu, kdy Sedliště trochu kousalo, zamezila jakémukoli nebezpečí. Ve zbytku zápasu pilně podporovala útok a sám Pavel dal dokonce i jednu branku. Skvělý přínos.

Marek Bureš - Výborným výkonem se blýskl také Mark Bureš, který dovedl Studánku k hladké výhře proti Sedlišti. Hrál skvěle, celý zápas vyčníval, několik gólových situací připravil a sám přidal dva zásahy.

Miroslav Šetlík - Miroslav odherál o víkendu výborný zápas na hřišti Černošína, kde jeho tým dokázal ukořistit všechny tři body. Miroslaav sice sám gól nedal, ale ze zálohy řídil hru svého týmu a byl minimálně částečně u všeho důležitého.

Lukáš Honzík - Kostelecký záložník se konečně zase vrátil do sestavy a bylo to znát. Kostelec fungoval pod jeho vedením výborně. Lukáš získával proti Bezdružicím balóny, vymýšlel akce a připravoval šance. Kostelec měl ale opět problém v koncovce, a tak se nakoenc i přes velkou převahu radoval jen z těsné výhry 3:2.

David Ferdinandy - David hrál tentkrtá skvěle. Poctivě odmakal celý zápas. Bojoval, připravoval šance, střílel a přes jeho pozici šla většina nebezpečných akcí. David navíc nakoenc přidal i góly, který definitivně rozhodl o výhře Přimdy.

Miroslav Filip ml. - Bezdružice dorazily do Kostelce jen v osmi a posily přijížděly až v průběhu zápasu. Než ale dorazily, prohrávala JIskra už o tři branky. Jenže pak se semkla a dokázala se dvěma zásahy vrátit do zápasu. O oba se postaral velmi aktivní Miroslav. Na vyrovnání už to ale Jiskře nestačilo, přesto to byl skvělý comeback.

Milosalv Jedlička - Stráž sice nezačala proti Stříbru dobře a dokonce i celkem brzy prohrávala. Pak se ale ozval MIloslav, který jakoby nic obstaral hattrick a zápas v podstatě sám otočil. Jeho dlouhodobá forma je famózní a Stráž na ní v podstatě stojí.

Vladimír Zdvihal - Trenér Lomu se musel tentokrtá obléci do dresu a naskočit do útoku. Asi nikdo ale nečekal, že týmu tolik pomůže, oživí jej a bude tak důležitým hráčem. Trpápící se Lom s ním chytil nový dech. Jendoznačně přehrál Lázně a zvítězil. Vladimír byl při tom velice aktivní. Dva góly připravil, dva dal a jeho tým nakoenc hladce vyhrál. Možná takového kanonýra i rozdělovače Lom přesně hledal.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2017 19:16 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.