SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 14.05.2017

0

Po víkendovém kole nemůže chybět tradiční sestava. Tentokrát je složena vesměs z ofenzivních hráčů, tak nezapomeňte hlasovat pro svého favorita každou hodinu do středeční 12 hodiny.

V brance udržel čisté konto a několikrát podržel svůj tým Lukáš Kácal z Dívčic. Jeho tým si odvezl vysoké vítězství z Mokrého a brankáře Dívčic může těšit vychytaná nula.

 

Jiří Máca z Chrášťan zahrál v obraně podařený zápas proti Kolodějím a zasloužil se o to, že jeho tým neinkasoval. Lukáš Koňarík z Pištína je zatím jediným hráčem svého týmu, který podává optimální výkon. Bohužel ani jeho dvě branky k bodům nestačily. Lukášové Soukup a Fessl z Boršova B odehráli výborný zápas proti favoritovi z Lokomotivy a podpořili svůj tým při zisku nečekaných tří bodů.

 

Jakub Čada z Úsilného se podílel jedním gólem na výhře svého týmu a podal velmi dobrý výkon proti soupeři z Lipí. Luboš Formánek a Pavel Pokorný ze Žabovřesek, pak patřili k nejlepším hráčům svého týmu na hřišti Pištína. Oba se podíleli jedním gólem na importu tří bodů. Nejlepším hráčem Chrášťan byl v derby Ondřej Bahleda, který jeden gól dal a na druhý přihrál.

 

Dobrou formu má v posledních zápasech Ondřej Kišš z Dívčic. Jednou brankou se podílel na vítězství v Mokrém. Dobře zahrál Antonín Baloun z Úsilného, který byl velmi aktivní směrem dopředu proti Lipí a jednou se zapsal mezi střelce zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2017 07:32 do 17.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.