SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.05.2017

0

Ani po pondělní dohrávce nemůže chybět tradiční sestava kola, tentokrát končí hlasování netradičně v sobotu, tak nezapomeňta hlasovat pro svého favorita!

Podruhé na jaře se do sestavy kola dostal Aleš Vacl z Hluboké, který znovu udržel čisté konto. Tentokrát nepustil za záda žádnou střelu soupeře z Čimelic. Jeho neprůstřelnost trvá od zápasu s Pískem B, kdy o poločase nastoupil místo zraněného Brašničky. Celkový čas je tak 315 minut.

 

Na kraji obrany zahrál velmi dobrý zápas David Ryneš z Rudolfova B, který svým výkonem eliminoval útočnou snahu hráčů z Hradce. Na hřišti Ševětína dirigoval obranu Pavel Keclík z Písku B, který vedl tým mladíku k další tří bodové výhře. Michal Volfel z Jindřichova Hradce se postaral o jediný góly svého týmu proti Rudolfovu a nebýt zdviženého praporku mohl si branky připsat dvě. Stabilní formu podává na kraji obrany Michal Hromada ze Soběslavi, který patřil k nejlepším hráčům i na hřišti Milevska. 

 

Po zlomenině kotníku se poprvé na jaře dostal do základní sestavy Lukáš Dudek z Olešníka. A zápas proti Plané si užil nadmíru dvě branky dal a na další dvě přihrál. Tomáš Lonsmín se kvůli řadě zranění posunul ze středu zálohy na pozici stopera a i na tomto postu podává výborné výkony, podobně jako na hřišti Oseka. Za dvě minuty dvanáct přišla vítězná branka Libora Blažečky z Oseka, který se ukázal jako správný kapitán a dovedl svůj tým k důležitým třem bodům. 

 

Největší hrozbou pro obranu Protivína byl bezesporu Radek Novotný ze Želče, který nakonec zápas jedinou brankou rozhodl. Pozici nejlepšího jarního střelce potvrdil Vladimír Uher z Katovic, který na své konto přidal další dvě trefy na půdě Dačic. Střelecky se na jaře daří i Radimu Štosovi z Olešníka, který dvěma góly do sítě Plané zaokrouhlil svoji letošní bilanci na číslo 15.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.05.2017 19:21 do 13.05.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.