SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Další kolo III. třídy skupiny A je za námi a my vám přináším tradiční sestavu kola. Nezapomeňte posílat hlasy svému favoritovi. 

Čisté konto si připsal Robert Novák z Úsilného, který se rozhodně nenudil na hřišti Koloděj. Jeho tým i díky jeho jistým zákrokům slavil tři body.

 

V obraně Dívčice se dařilo v defenzivě Janu Lexovi a Štěpánu Hájkovi. Ti eliminovali útočné snahy soupeře z Lipí a postavili tak základní kámen k prvním jarním bodům pro Dívčice. Své si odehrál v obraně i Lukáš Kantor z Borku, který se navíc ve druhém poločase krásně trefil hlavou do sítě Chrášťan.

 

Vítěznou trefu Loko ČB B, měl na starosti Pavel Kříž, který proti Žabovřeskám odehrál povedené utkání. Nejlepším hráčem Boršova B na hřišti Mokrého byl Vít Andrle, který připravil svým spoluhráčům hned čtyři gólové trefy. V dresu Žabovřesek se v ofenzivě dařilo Petru Borovkovi, který jeden gól připravil a druhý vstřelil sám. Za Úsilné podal velmi dobrý výkon Patrik Viktora, který se podílel na vítězné trefě Antonína Balouna. Rychlými výpady na levé straně zlobil chrášťanskou obranu Ondřej Hanžl, který na začátku druhé půle vstřelil uklidňující druhý gól Borku.

 

Útočné duo je z týmu Boršova B. Marián Mavrodiev zlobil pemanentně obranu Mokrého, Richard Kofroň pak dvěma góly nasměroval svůj tým k zisku nečekaných tří bodů. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2017 12:23 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.