SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Je za námi druhé jarní kolo III. třídy skupiny A a s ní přichází pravidelná sestava kola. Pokud v ní najdete svého favorita nezapomeňte mu poslat hlas.

V brance si vychytal místo Miroslav Mádl ze Žabovřesek, který eliminoval útočno snahu hráčů Dívčic a domácí pak v závěru dokázali otočit nepříznivý výsledek ve svůj prospěch.

 

V obraně se dařilo Martinu Svobodovi z Lipí, který piloval na lajně jako za mlada. Útočné duo Hrádek Houska se podařilo zabrzdit Lukáši Kolouchovi z Borku a jeho tým slavil důležitou výhru v Mokrém. Gólově se dařilo mladému Dominiku Malému z Loko ČB B, který se jedním gólem podíle na výhře v Chrášťanech.

 

Dvěma brankami přispěl k obratu proti Kolodějím Petr Kaše z Lipí, který patřil k nejlepším hráčím v domácím dresu. Jako dobrá posila se jeví Vít Hrabčák ze Žabovřesek, který se objevuje v sestavě kola podruhé za sebou. Tentokrát vyrovnávacím gólem zavelel k obratu s Dívčicemi. Za Boršov B se dařilo Vítu Andrlemu, který pomohl jedním gólem k remíze na hřišti Pištína. Ještě lépe se vedlo Ondřeji Jánošíkovi z Loko ČB B. Ten se trefil do sítě Chrášťan dvakrát a Lokotka brala tři body, které ji posunuly do čela tabulky.

 

Střeleckou formu potvrdil Tomáš Tengl z Borku, který se dvakrát krásně trefil z přímého kopu na hřišti Mokrého. Gólově se vrátil do sestavy Pištína Martin Koklar, ale jeho branka stačila nakonec jen na jediný bod s Boršovem B. Pozici nejlepšího střelce týmu si pojistil Václav Strnad z Dívčic. Bohužel další šance on ani jeho spoluhráči nevyužili a Dívčice nakonec odjely z Žabovřesek s prázdnou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2017 19:40 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.