SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Je za námi 20. kolo a ani tentokrát nechybí tradiční sestava kola. Nezapomeňte hlasovat pro svého favorita do středy do 12:00.

Na jaře podává stabilní výkony v brance Ševětína Lukáš Novotný. V zápase se Želčí pochytal nebezpečné šance soupeře a měl velkou zásluhu na konečné remíze.

 

Na kraji obrany opět vynikal Martin Šíma, který s velkým fyzickým fondem zvládá defenizivní i ofenzivní úkoly. Ve středu hřiště dirigoval hru svého týmu Pavel Pávec z Čimelic. A jediným střelcem týmu Želče byl obránce Martin Petr.

 

V záložní čtveřici máme tvořivé a hravé hráče, mezi které určitě patří Tadeáš Jindra z Dačic, který proměněnou penaltou nastartoval svůj tým k vyrovnání. Ten samí popis platí i pro Jiřího Hrbáče z Rudolfova, který na jaře podává velmi dobré výkony, o čemž se přesvědčili v Protivíně. Střelecky se dařilo v posledních dvou kolech Sebastianu Hosnedlovi z Oseka, který se trefil i v tomto kole do sítě Plané. V tom samém zápase se ještě více dařilo střídajícímu Maroši Širokému z Plané, který přišel na hřiště jako žolík a dvěma góly dokázal dotáhnout ztracený zápas k remíze.

 

Jediným střelecem zápasu mezi Pískem B a Hlubokou byl teprve sedmnáctiletý David Votava, který pro tým od řeky Otavy vystřelil důležité tři body. Narozeniny oslavil stylově útočník Katovic Vladimír Uher, který se blýsl hattrickem do sítě Třeboně. Střeleckou fazónu má na jaře Jiří Šmídmajer ze Soběslavi, který se trefil ve čtyřech jarních zápasech a jeho gól na hřišti Hradce se ukázala nakonec, jako ten vítězný.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2017 12:41 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.