SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 02.04.2017

0

Po víkendovém 19. kole přinášíme tradiční sestavu kola. Pokud v ní najdete svého favorita nezapomeňte mu poslat hlas!

David Brašnička z Hluboké sice dvakrát inkasoval v zápase s Dačicemi, ale řadou důležitých zákroků podržel svůj tým. Hned čtyřikrát byl úspěšný v soubojích tváří v tvář.

 

V obraně Soběslavi si počínal zkušeně Karel Chotovinský, který si na kraji zálohy pohlídal všechny útočné výpady soupeře z Čimelic. Na stoperu je v Olešníku prakticky nepřekonatelný Dominik Heller. V zápase se Ševětínem neprohrál jediný souboj. Na levé straně se zase dařilo eliminovat útočníky Protivína Radimu Kunešovi z Oseka, který byl směrem dozadu téměř bezchybný.

 

V záloze se po delší době dařilo střelecky Radimu Pouzarovi, který dvě góly rozhodl o výhře svého Rudolfova nad mladíky z Písku B. Povedené utkání odehrál i Tomáš Beránek z Jindřichova Hradce, který uklidnil svůj tým proměněnou penaltou. Stabilní formu předvádí Michal Repa z Katovic. Na hřišti Želče ho bylo opět plné hřiště a v závěru zápasu přidal gólovou pojistku. 

 

Vzduchotechnici mohou vděčit za zisk tří bodů svým dvěma útočníkům Jakub Barda a František Koutník se postarali o všechny tři branky svého týmu. Když jdete do zápasu jako střídající útočník máte většinou jediný úkol, dát gól. To se povedlo Tomáši Adamovi z Hluboké hned dvakrát a výrazně pomohl svému týmu k výhře nad Dačicemi. Nejproduktivnějším hráčem víkendu byl ovšem Radim Štos. Ten do sítě Ševětína nasázel tři branky a v závěru zápasu asistoval i u čtvrté branky Jirkovského.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2017 09:52 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.