SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.03.2017

0

Hvězdná jedenáctka 18. kola zná své složení! Nyní je na vás podpořit svého favorita v boji o korunku Hráče kola, s kterým bude v týdnu uveřejněn rozhovor. Tak do toho...

V brance pomohl svému týmu k cennému bodu Miroslav Jirkal z Olešníka, který v závěru vytáhl dva výborné zákroky.

 

V tom samém utkání zase na druhé straně odehrál výborný zápas Ondřej Kosobud ze Želče, který zkušeně dirigoval obranu a opět byl pilířem domácí defenzivy. To samé platí i pro Tomáše Hajduška z Katovic, který byl ve vzduchu opět excelentní při obranných standardních situacích. Martin Carda z Oseka si rovněž vedl na stoperu velmi dobře a svému týmu vypomohl i jedním gólem k importu tří bodů ze hřiště v Písku. 

Na kraji zálohy si stále zvyká Tomáš Tauber z Hluboké, ten se prosadil dvakrát na hřišti Ševětína, ale až po přesunu na svůj obvyklý post do útoku. Ve středu zálohy se opět dařilo Pavlu Nohavovi ze Soběslavi, který se i toto kolo prosadil střelecky a rozjížděl většinu útočných akcí svého týmu. Krásnou trefou se prezentoval v tomto kole Zbyněk Vorel z Protivína, který odehrál velmi dobrý zápas. Dva přesné zásahy si pak připsal David Zoubek z Katovic, který se tak důležitou měrou podepsal pod třetí jarní výhru Katovic.

 

Jediným střelecem na hřišti Dačic byl Vjačeslav Baščevan z Rudolfova. Jeho tříbodová trefa znamenala první jarní body pro tým Oty Matouše. Pavel Hájek z Hluboké hraje na jaře v parádní formě, když se neprosadí střelecky, branky svým spoluhráčům připraví. Podobně tomu bylo i na hřišti Ševětína. Mužem zápasu v Čimelicích pak byl bezesporu domácí kapitán Václav Hegenbart. První branku dal sám a u té druhé si připsal asistenci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2017 10:19 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.