SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 25.03.2017

0

První jarní kolo je minulostí a je na čase ocenit jeho nejlepší hráče. Nejvýraznější výhry si na své konto připsali fotbalisté Kel (5:1 s Bakovem) a Mělníka (1:6 v Tišicích) - z jejich řad tedy lze očekávat nejvíce zástupců. Za zmínku stojí také úspěchy hostujících týmů - DBSK v Lužci nad Vltavou a Benátek B ve Staré Boleslavi. Dokonalý výsledek (alespoň pro fanklub defenzivního fotbalu) se pak zrodil v Byšicích, kde v souboji s Velkým Borkem branka nepadla. Pojďme tedy hlasovat!

Lukáš Jíra, David Chaloupka, Marco Bonomo (Benátky B) - Velmi mladý B-tým Benátek vstoupil do jarní části nečekanou výhrou 1:2 na hřišti Slavoje Stará Boleslav. Do nominace se díky tomu dostali člené obrany, která inkasovala pouze jednou - nejmladší hráč základní sestavy - krajní bek Chaloupka a brankář Jíra. Nemůže chybět také střelec obou branek týmu a zimní posila z Kosořic Bonomo.

 

Jaroslav Kohout, Martin Doubek (Kly) - První poločas ještě nebyl úplně jednoznačný, po změně stran a vyloučení hostujícího Pilze ale fotbalisté Kel udělali ze zápasu proti Bakovu jasnou záležitost. V nominaci tak můžeme najít členy záložní formace a zároveň střelce branek Kohouta s Doubkem.

 

Petr Stanislav, Jiří Chrdle (Neratovice B) - Zajímavý mix zkušenosti a mládí poslaly do hry Neratovice B a vyplatilo se! V utkání proti Dynamu Nelahozeves totiž ani jednou neinkasovaly a dovedly zápas k výhře 2:0. Vítězný gól vstřelil z penalty stoper Stanislav a při návratu do sestavy mohl oslavit výhru také další zkušený hráč Chrdle.

 

Vladimír Volf, Jan Rolenc (Mělník) - Jasnou záležitostí bylo utkání Mělníka v Tišicích. Významnou roli jistě hrál gól stopera Volfa již ze 3. minuty zápasu. V dalším průběhu se rozstřílel Rolenc, který zaznamenal hattrick!

 

Petr Svačina (Byšice) - V Byšicích diváci na gól čekali marně, a tak je potěšily alespoň penalty. V nich totiž domácí tým zásluhou posledního střelce Svačiny zvítězil a slaví zisk důležitých dvou bodů.

 

Radek Bartoň (DBSK) - Radek Bartoň se v Lužci dostal na hřiště již ve 24. minutě zápasu a byl to právě on, kdo po změně stran vsítil rozhodující branku. DBSK se díky tomu přiblížil druhému Lužci na rozdíl dvou bodů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2017 21:41 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.