SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

1

Po polovině sezóny a odehrané podzimní části jsme opět vytvořili ideální jedenáctky podzimu a právě vy budete moci svými hlasy rozhodnout, kterému hráči se vedlo nejvíce! Sestavy budou zveřejňovány od 1. prosince a hlasovat pro vašeho favorita bude možné až do 31. ledna 2017. Forma hlasování se od klasických sestav kol nijak nezmění – registrovaný uživatel bude moci hlasovat jednou za hodinu. Nepřihlášený pak jednou denně.

 

BRANKÁŘ

Ondřej Přibyl (Jiskra Strmilov) - mladý gólman Strmilova držel svými zákroky mužstvo v každém utkání a po právu je naší jedničkou v brance. Když bylo nejhůře dokázal vypomoct i v útoku, což svědčí o jeho všestrannosti.

 

OBRÁNCI:

František Dvořák (České Velenice) - hrající trenér a tahoun týmu. Nechyběl ani v jednom utkání a byl příkladem pro ostatní hráče na postu předstopera nebo středního záložníka. Na hřišti odvedl velký kus "špinavé práce". Když se nedařilo, dokázal svým přístupem strhnout celý tým. 

Miloslav Anichober (Stará Hlína) - zkušený obránce celý podzim předváděl vyrovnané výkony a byl hlavním pilířem starohlínské defenzivy.

Karel Winkler (TJ Kunžak) - nejstarší hráč kunžackého týmu, ale jeho práce v defenzivě je nenahraditelná. Hraje na pozici předstopera, kde sbírá veškeré vysoké míče, přidává i kvalitní rozehrávku a když je třeba podpoří útok. 

 

ZÁLOŽNÍCI:

Jaroslav Bittengl (České Velenice) - zkušený hráč a kapitán týmu. Příkladný přístup k fotbalu pro mladé hráče jak v tréninku, tak při utkání. Dal pět branek v sezóně a ve střední  záloze byl motorem týmu.

Lukáš Voldřich (Novosedly) - levý záložník s dobrou fyzičkou a výbornou hrou hlavou. Po Poborském druhý nejlepší střelec týmu. Díky dobré fyzičce je schopen bránit i se dostávat do spousty šancí.

Radek Chmátal (Stará Hlína) - pravý záložník patřil po celý podzim k hlavním strůjcům hry a má tak lví podíl na vydařené první části sezóny.

Tomáš Lindourek (Studená) - mladý talentovaný hráč, motor záložní řady a srdce týmu. Do každého zápasu dá maximum. Velký fanoušek SK Slavia Praha.

Rostislav Gorný (Suchdol nad Lunžicí) - zkušený záložník, který je v každém utkání platným hráčem a svým výkonem převyšuje všechny ostatní.

 

ÚTOČNÍCI:

Zdeněk Mládek (Klikov) - nejlepší střelec okresního přeboru po podzimu (17 branek), to hovoří za vše. Jeho branky pomohly Klikovským do čela tabulky. Zdeněk si umí dobře pokrýt míč, takže pro soupeře je těžké mu ho čistým způsobem odebrat.

Josef Šimánek (Studená) - pan fotbalista, druhý nejlepší střelec okresního přeboru. Nová posila přišla před touto sezónou vynahradit absenci L. Dvořáka a ukazuje se, že to byla výborná volba. 

 

Bohužel se v sestavě podzimu nedostalo na všechny hráče a tak níže vypisujeme seznam hráčů, kteří na podzim rovněž svými výkony zaujali.

Jan Herzog, Daniel Záviš (Halámky)

Daniel Přílepek (Klikov)

Pavel Hynek (Kunžak)

Jan Heřman (Suchdol nad Lužnicí "B")

Pavel Šuba, Tomáš Dohnal (Strmilov)

Václav Mol (Číměř)

Miroslav Studnička (Staňkov)

Ondřej Doležal (Popelín)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 12. 2016 13:56