SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 22.10.2016

0

V jedenáctém kole se naše rozložení ideální jedenáctky malinko pozměnilo. Naše formace je nyní ve tvaru 3-4-3. I tak se ale do sestavy kola probojovali jak uplní nováčci, tak i jména Vám dobře známá. A jak si vlastně povedou? To záleží je na Vás. 

Tomáš Ježek - v utkání proti Poříčí sice dostal dva fíky, ale svými zákroky si od kouče Broschinského vysloužil pochvalu. Nejen zákroky, ale i včasnými výběhy eliminoval střely, které mohly utkání ještě více poznamenat.

 

Martin Bláha - bek z Nového Strašecí odehrál velmi kvalitní utkání. Dirigoval svoje spoluhráče v obranné řadě a hráči z Jíloviště měli obrovské problémy přes tuto řadu vytvořit kloudnou akci. 

 

Miroslav Baloun - nominaci do sestavy kola si zasloužil po kvalitním výkonu, který předvedl na hřišti a oslovil jím i kouče z Poříčan. Je oporou pro svůj tým a v zadních řadách si dokáže sjednat patřičný pořádek. 

 

Michal Maleček - pravý obránce odehrál tento víkend mimořádně vydařené utkání. Z pozice beka dokázal vstřelit hattrick a pomoci tak svému týmu vysokou výhrou 7:2. 

 

Dominik Rejhon - nováček v nominaci si svoji pozici v naší sestavě vysloužil svým důrazem, rychlostí a drzostí, kterou se činil uprostřed zálohy. Výrazně tak ztěžoval průběh utkání pro hráče MSK. 

 

Filip Hansl - mladíček ze Slaného se s velkým fotbalem seznamuje teprve druhou sezónu, je to ale dříč a svoje kvality ukazuje v každém utkání. Dle slov kouče fotbalově roste a máme se ještě na co těšit.

 

Zdeněk Bělík - stálice v našem výběru opět předvedla, že fotbalově je tento mladík rozdílovým hráčem. Jeho přihrávky spoluhráčům jsou učebnicové, jeho vnímání hry je excelentní. 

 

Pavel Kondráš - záložník z Jíloviště se v utkání blýskl krásnými 2 góly proti Novému Strašecí a pomohl tak týmu alespoň zmírnit tolik nevydařené utkání. Mohl se radovat z hattricku, ale bohužel ofsajdové postavení mu jej překazilo. 

 

Marek Horel - skvělý hráč na balónu. Velmi dobře rychlostně a technicky vybaven pomohl svému týmu ve Slaném dvakrát srovnat skóre a dotlačit Beroun k penaltám. 

 

David Zikmunda - další jméno, které se v našem výběru ukazuje již po několikáté. Společně s Bělíkem tvoří útočnou dvojici, které je pro soupeře vždy smrtící. Útočná síla tohoto dua je obrovská a Zikmunda se v zakončení jen málokdy zmýlí. 

 

 

Martin Říha - nominaci do sestavy kola si vysloužil po vydařeném utkání, kdy vstřelil dvě branky. Na tři další nahrával a to vše s týdenní absencí tréninku. Jeho hlad po hře, tak byl na hřišti velký a jistě si toho všiml nejen trenér.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.10.2016 06:22 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.