SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

7. kolo III. třídy Plzeň - město je za námi a my Vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého kola! Hlasujte pro své favority do středečního poledne! Ovládne hlasování znovu Letná nebo se objeví jiný klub, který přetrhne šňůru letenských? 

 

Do brány se postavil Kamil Elkobrosy, za svá záda pustil pouhý jeden gól a vstřeleným gólem z penalty se také podílel na osmigólové smršti proti Vodníkům.

V obraně jsou Tomáš Linda z Druztové, který pomohl svému týmu dobrým výkonem vzadu proti Chotíkovu. Také Marek Feiferlík ze Spojů dopomohl svému týmu v defenzivní úloze k tříbodovému zisku.

Roli záložníků plní Zdeněk Klein z Vochova, který jistě držel střed hřiště, Filip Linhart z Unionu, ačkoliv Union nedokázal porazit Letnou, přesto jeho výkon byl vidět. František Dobrý - jediný střelec Chotíkova. Poté také Jan Fiala z Vodních staveb, který byl také jediným úspěšným, kdo překonal Vochovského Elkobrosyho. Posledním v záloze je Jan Jelínek z Letné, díky jistému výkonu, přihrávce a brance pomohl k porážce Unionu.

V útoku máme Petra Hávu, tříbrankového střelce ze Slovanu, vedle něj se postavil Pavel Kuchař z Vochova, který vstřelil dva góly a dělí se o první příčku v tabulce střelců. Třetím útočníkem je David Vrba z Touškova, druhý tříbrankový střelec v jedenáctce kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 22:48 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.