SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 08.10.2016

0

Další sestava kola je na světě. Nejvíce zástupců má Světlické Dynamo, které vyprovodilo v derby Frymburk šesti zásahy. Kdo se stane vítězem kola je pouze na Vás!

Brankář: 

 

Josef Bílý, TJ Hraničář Malonty

Jediný zástupce Malont je jejich brankář Josef Bílý. Ve Zlaté Koruně podal parádní výkon a několikrát dovedl domácí střelce k zoufalství. Nominaci si vysloužil přímo ze Zlaté Koruny.

 

Obránci:

 

Aleš Severa, Sokol Křemže

Tvrdý bek Sokolu Křemže podal nadstandardní výkon a přispěl svému brankáři k udržení čistého konta.

 

František Píšek, TJ Dynamo Světlík

Prvním zástupcem Světlíku v sestavě kola je matador František Píšek. Pro něj bylo derby proti Šumavě pikantnější právě o to, že ve Frymburku dlouhá léta žije. Svému bývalému klubu vstřelil úvodní branku zápasu a podal celkově výborný výkon.

 

Michal Hajdák, FK Dolní Dvořiště

Obránce Dolního Dvořiště měl před sebou velké sousto v podobě útočníka divizního A týmu Slavoje, který nastoupil tentokrát za svůj B tým. Dvakrát sice jeho tým inkasoval, ale Hajdák podal poctivý výkon. Zejména ve vzduchu byl bek pohraničního týmu nepřekonatelný.

 

 

Záložníci:

 

Jan Krenauer, FK Dolní Dvořiště

Čtvrtá nominace pro Jana Krenauera je na světě. Záložník Dolního Dvořiště má obrovskou formu a hlavně jeho zásluhou okupuje Dolní Dvořiště druhou příčku OP.

 

Martin Hüttner, TJ Dynamo Světlík

Mozek Světlického týmu vstřelil v derby proti Frymburku gól, další mohl vstřelit a vytvořil mnoho šancí pro svůj tým.

 

Roman Dekret, TJ Dynamo Světlík

Poctivý výkon přidal také druhý zástupce Světlíku Roman Dekret, který si vysloužil již druhou nominaci v řadě. Tentokrát však hrál na svém místě v záloze po boku Martina Hüttnera.

 

David Čábela, TJ Sokol Kájov

Záložník Kájova vystřelil svému týmu výhru v poslední minutě velmi těžkého zápasu na půdě Horní Plané a navíc přidal i asistenci na druhý Kájovský gól.

 

Útočníci:

 

Adam Novotný, TJ Dynamo Světlík

Světlíku se naplno uzdravil jeho kapitán a hned to bylo znát. Společně s Dědičem doslova přejeli Frymburk a Novotný vstřelil hattrick!

 

Milan Homer, SK Zlatá Koruna

Posila z Větřní hrála proti Malontům ve velké pohodě a s chutí. Neustále pomáhal při útočných akcích svého týmu a sám byl několikrát nebezpečný v zakončení. Branky však nedosáhl, i když k ní měl velmi blízko, když zahrával pokutový kop, který však neproměnil.

 

Georgij Filip, Sokol Křemže

Matador v Křemežském dresu vstřelil branku a od svého trenéra slyšel jen samou chválu. "Jsem moc rád, že se trefil, protože Žorka již léta drží a burcuje celý tým a byl jako obvykle nejlepším hráčem na hřišti," říká trenér Sokolu Křemže Radek Linha.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 19:04 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.