SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

Máme za sebou 9. kolo III. třídy skupiny A. V něm využilo Úsilné zaváhání vedoucí Lokomotivy a díky výhře v Mokrém, se dotáhlo na bodově na vedoucí tým tabulky. Týmy z horních pater tabulky remizovaly a tak stojí za zmínku, přerušení bodové mizérie Chrášťan, které doma vyprovodily Lipí pěti góly. Nezapomeňte pro svého favorita hlasovat do středečního poledne.

V brance se v tomto kole dařilo hned dvěma brankářům. Vít Lhotka z Chrášťan se podepsal pod první bodový zisk svého týmu, proti Lipí. Jan Dolejší z Dívčic, pak zejména ve druhém poločase podržel svůj tým, který si tak ze hřišě Boršova B, odvezl alespoň bod.

 

V obraně si vedl velmi dobře na postu stoper Martin Kučera z Pištína, který se na svou novou pozici přesunul ze zálohy. Otomar Samek z Úsilného byl pak směrem dozadu spolehlivý a eliminoval útočnou sílu Mokrého. Dalším stoperem v sestavě kola je Jan Hála ze Žabovřesek, který si výborně dirigoval své spoluhráče, kteří vybojovali bod na hřišti Borku. Čtvrtým defenzivním hráčem je Jaroslav Litvan z Borku, který se po delší přestávce vrátil k fotbalu a zahrál jako jeden z mála velmi dobře.

 

V záložní řadě začneme u Stanislava Nechuty z Loko CB B, který odehrál povedený zápas na hřišti v Pištíně. Druhé kolo po sobě řádil střelecky Tomáš Sláma z Úsilného, který se hattrickem podílel na další výhře svého týmu. Následují spoluhráči z Chrášťan Pavel Příhoda a Roman Drozd. Prvně jmenovaný se podílel dvěma góly na premiérové výhře svého týmu, jeho spoluhráč se trefil jednou a byl neústálou hrozbou pro soupeřovu obranu.

 

Posledním do party je Lukáš Fessl z Boršova B, který dal důležitou kontaktní branku svého týmu, před odchodem do kabin.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2016 17:32 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.