SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 09.10.2016

0

Po čase se i v nejvyšší krajské soutěži vracíme k vyhlášování TOP 11 kola. Kdo tedy zazářil v 9. kole? 

Výborně zachytal dačický Ferdan proti píseckému béčku. Pak ale přišel den Lukáše Rešla. Ten čapnul proti Hluboké hned dvě penalty a stal se jindřichohradeckým hrdinou - hosté totiž nakonec jedinou trefou ze závěru získali tři body!

 

Olešník se v posledních kolech vzpamatoval v obraně a pocítily to Čimelice, které obranu vedenou Michaelem Studničkou nepřekonaly. Nejlepším hráčem na place byl levý bek Olešníku Martin Nýdl, který zahrál skutečně bezchybně. David Ryneš nejenže uhájil se svou obranou čisté konto proti Třeboni, ale dokonce jediným gólem rozhodl! Petr Celý sice též hraje na stoperu, ale jeho gólový příspěvek po pěti letech jsme též museli ocenit.

 

Zbyněk Vorel proměněnou penaltou poslal do vedení Protivín, který nakonec slavil tři body. Jiří Holub nechal na hřišti vše a nakonec mu byl odměnou gól, kterým pojistil výhru Želče. Zápas proti Písku prostě sedl Dačickým a mezi hráče, kterým se dařilo, patřil i Martin Janák, který asistoval na dvě branky.

 

Michal Požárek přesnou trefou po hezké individuální akci zavěsil rozhodující gól proti Milevsku a Katovice tak získaly první venkovní výhru. Martin Dvořák je při chuti a brankou na 1:0 zlomil odpor Oseku - už má na kontě 12 tref! Martin Toman se blýskl v dresu Dačic - Písecké překonal dvěma brankami a navrch přidal jednu gólovou asistenci.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2016 20:44 do 12.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.