SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 24.09.2016

0

Velký Borek slaví svou první výhru v soutěži, Kly naopak poprvé padly, a tak posledním neporaženým týmem zůstává velmi překvapivě Dynamo Nelahozeves. Na výhru zase jako jediná čeká Dlouhá Lhota. A tabulka střelců? Tam je vše naprosto jasné... 10 gólů v 5 zápasech je pro záložníka Martina Veselého slušná vizitka.

Roman Zavadil, Matěj Šenkýř (Nelahozeves) - Dynamu se v úvodu sezóny daří výborně, na čemž má svou zásluhu spolehlivý brankář Zavadil. Tentokrát se dařilo i v útoku a u rozhodujících okamžiků v závěru zápasu byl střídající Matěj Šenkýř.

 

Petr Tláskal, Michal Palanský (Neratovice B) - Dvě posily z A-týmu si vedly velmi dobře v konfrontaci se soupeřem z Byšic. Michal Palanský vstřelil jediný gól zápasu, zatímco obrana v čele se stoperem Tláskalem neinkasovala.

 

Jiří Pajkrt, Tomáš Brzoň (Tišice) - Tišičtí začali sezónu náramně, což nyní potvrdili i výhrou na hřišti Benátek B. Tomáš Brzoň k tomu přispěl dvěmi brankami a Jiří Pajkrt naprosto spolehlivým výkonem v obraně.

 

Dominik Procházka (Velký Borek) - Nejmladší člen sestavy týmu (16), byl u první výhry Velkého Borku v soutěži. Proti Dlouhé Lhotě to byl velký boj a výsledná výhra je o to cennější.

 

Martin Veselý (FC Mělník) - Ačkoli se z Pěčic ozývají hlasy o tendenčním vedení zápasu, 4 branky z kopačky Martina Veselého zpochybnit nejdou.

 

David Grafnetr (Stará Boleslav) - Až v 5. kole si připsala letní posila z Hájů první start v základní sestavě a hned se odvděčila gólem. Faktem ale je, že hráči Slavoje před zápasem určitě pomýšleli na víc, než zisk dvou bodů.

 

Jan Stejskal (DBSK) - Tady nelze jinak! Tři týdny v řadě nastoupil Jan Stejskal do hry po poločase a pokaždé dokázal vstřelit důležitý gól. Tentokrát se jednalo o jediný gól celého zápasu proti Bakovu.

 

Adam Kučera (Lužec) - Lužečtí překvapivě zabrali ve Staré Boleslavi, k čemuž přispěl výborným výkonem mladý útočník Kučera. Ten se prosadil hned dvakrát hlavou a uzavřel konečné skóre na 3:3.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 15:33 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.