SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 27.08.2016

0

Začínáme znovu s anketou o hráče kola, který vzejde ze sestavy z uplynulých víkendových zápasů. Kdo se v sestavě objevil uvidíte uvnitř článku.

Brankář:

Josef Bílý, TJ Hraničář Malonty

Brankáře Malont se dostal do nominace kola, i přesto, že inkasoval pět branek od Kájova, ale minimálně dalších pět pochytal, a tak díky němu nedostaly Malonty ještě větší brankový příděl.

 

Obránci:

Jan Houska, TJ Dynamo Světlík

Posila Světlíka se uvedla nejlépe jak mohla. V prvním kole dal Houska branku a té docílil i v utkání proti Dolnímu Dvořišti, avšak mu nebyla uznána. Co se týče jeho hlavní práce, a to obrany, tak si vedl po celý zápas výborně a domácí útočníky doslova nenechal dýchat. 

Jan Čer, TJ Sokol Kájov

Čerova hra proti malontům neměla téměř chybu a vyšperkoval ji přihrávkou na druhý kájovský gól.

Miroslav Ješina, FK Slavoj Český Krumlov B

Zástupce krumlovského Slavoje je obránce Miroslav Ješina. V utkání proti Přídolí předvedl dobrý výkon a proto je v sestavě kola.

Josef Písko, Sokol Přídolí

Kapitán Přídolí dovedl svůj tým k nečekanému bodu na horké půdě krumlovské rezervy, když výborně zastavoval rozvíjející útoky Krumlova.

 

Záložníci:

Zbyněk Rýpar, TJ Dynamo Světlík

Střídající levý záložník v zápase v Dolním Dvořišti oživil hru Světlíku a vytvořil většinu šancí hostí. Po jedném z jeho centrů padla branka, avšak pro ofsajd nebyla uznána.

Jan Krenauer, FK Dolní Dvořiště

Jediný zástupce Dolního Dvořiště je Jan Kreanauer, který svým přehledem a zkušenostmi se dostával do šancí v zápase proti Světlíku.

Tomáš Weinhard, SK Zlatá Koruna

Střední záložník a posila z Českého Krumlova Tomáš Weinhard vyztužil zálohu Zlaté Koruny a předvádí výborné výkony. V obou kolech navíc vstřelil branku. Tentokráte to odnesla Křemže.

 

Útočníci:

Zdeněk Skipala, FC Šumava Frymburk B

Posila z Lipna nedovolila zdramatizování utkání v Nové Vsi a ihned po inkasované brance Skipala vrátil dvoubrankové vedení na kopačky Šumavy.

Vladimír Rychtář, SK Zlatá Koruna

Minulý zápas vstřelil dvě branky a totéž se mu podařilo i proti Křemži. Po celý zápas předváděl pěkné akce a byl jedním z hlavních strůjců vítězství Zlaté Koruny.

Luigi Kolaj, TJ Sokol Kájov

Tři branky dal, dvě byly uznány a po jedné z jeho dalších střel dorážel do sítě jeho spoluhráč. Kolaj je právem v sestavě kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2016 13:20 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.