FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Plzeňský  | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Sezóna nám skončila a na Vás je, aby jste rozhodly o nejlepším hráči. Během všech zápasů jsme mohli vidět nespočet dobrých výkonů, ale jeden nebo dva takové výkony nám nestačili. Sestavili jsme tým z tahounů, pracantů i individuálně nadstandardních hráčů. Zanechte tedy hlas pro hráče, který by podle Vás měl usednout na pomyslný trůn krále trávníku této sezóny.

Nejsou v galerii momenty z utkání vašho týmu ? Poslat fotky ze zápasu nikdy nebylo jednodušší. Rádi uvítáme nové fotografy a fotografky, kteří nám momenty na dvě kliknutí nasdílejí přes kouzelné tlačitko "+Poslat..."

 

Brankář:

Jakub Kozlík  - Stal se hráčem podzimu a i na jaře držel Pačejov kde se dalo. S šesti čistými konty a mnoha zápasy kde dostal jen jeden gól si zaslouží stát v bráně sestavy sezóny a krýt záda dalším výborným hráčům. Pokud se zrovna nebude dařit, jistě ostatní pobaví a zvedne morálku celému týmu.

 

Obrana:

Josef Viktora - Ani Nepomuku nevyšel postup do vyšší soutěže, ale celkový dojem ze sezóny musí být jistě dobrý. Hrající trenér Josef Viktora držel celou sezónu tým zevnitř a podporoval seč mohl. Vždy měl slova chvály na ostatní a sám skromně své výkony nepřeceňoval, ale i takový hráč/trenér je více než platný a důležitý.

Antonín Lavička - Jako skála držel celou sezónu zadní řady Horní Břízy pohromadě. Horní bříza byla i díky tomu blízko postupu, avšak štěstí ji v kritické chvíli opustilo. Příští rok bude zase jedním z pilířů týmu.

Jiří Dolejš - Ačkoliv není čisto krevný stoper, necítí se vzadu vůbec špatně. Kapitán a ikona Mochtína, která může hrát na jakémkoliv postu bude vždy vidět na hřišti. V celé sezóně držel Mochtín nad vodou a "lepil" díry v sestavě. V útoku dával góly v obraně jim bránil. Prostě dělal co mohl.

 

Záloha:

Tomáš Gyorgy - Nýrsko se dokázalo probojovat o soutěž výše a vděčí za to z velké části s Tomášovi Györgymu. Jako mozek celého týmu se prezentoval chytrou hrou a právě jeho překvapivé kolmice a průnikové přihrávky dělaly vrásky na čelech soupeřů.

Ion Butnaru - Postrach ! Tak o něm mluvili trenéři ke konci roku.  Všichni o něm věděli, ale uhlídat ho nedokázali. Kdyby se na úplném konci nezranil a při tom začal hrát za Žichovice trochu dřív mohl být držitelem všech primátů hráčských statistik.

Ondřej čapek - Žihli se málem "podařilo" spadnout, ale stejně jako v sezónně je podržel Ondřej Čapek. I příští rok se tedy budeme moct těšit na neúnavného záložníka, který motá na kraji hlavy soupeřů a posílá od lajny nebezpečné centry.

Tomáš Jůda -  Exdivizní hráč Horažďovic, který není příliš vidět, ale je tahounem celého týmu. Podzim si nejspíše užíval více, ale i na jaře byl pro svůj tým velice platný svým klidem v rozehrávce a kreativními myšlenkami.

 

Útok:

Petr Pikl - Byl oporou pro svůj tým po celou sezónu. Je až obdivuhodné jak se dokázal prosazovat v týmu z konce tabulky až nakonec skončil v tabulce střelců těsně druhý s 19 góly. Příští rok už ho v této soutěži bohužel nejspíš nespatříme, jelikož ani jeho pořádný gólový příspěvek Újezd nezachránil.

Libor Kovařík - A poslední volné místo patří Liboru Kovaříkovi. Vždy potřebujete v týmu hráče s vytříbenou kopací technikou pro zahrávání přímých kopů. Přesně takovým hráčem je Libor Kovařík !

Tomáš Bůžek -  S korunou pro nejlepšího střelce se i se Stříbrem rozloučili s 1. A třídou. I když se ke konci neprosazoval jak na začátku, nesmí v naší sestavě chybět.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.