SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

Poslední kolo okresního přeboru je za námi a z šesti odehraných duelů vzešla sestava kola. Hlasujte pro svého favorita. Dva zástupce mají v sestavě týmy Chvalšin a velešínského béčka.

 

 

Brankář:

Petr Cába
TJ Sokol Chvalšiny

Zaslouženě se do sestavy kola vyloženě prochytal chvalšinský strážce brány Petr Cába, jenž byl velkým hrdinou v utkání jeho týmu ve Zlaté Koruně. I přes svou mírnou hrubku množství šancí Zlaté Koruny vychytal.

 

Obránci:

Milan Babinský
TJ Sokol Chvalšiny

Velkým hrdinou se po Cábovi v utkání se Zlatou Korunou stal i Milan Babinský. Zlatce dal dva pěkné góly v první půli a v závěru utkání poté dovršil hattrick. Nutno podotknout, že z pozice pravého obránce. Proto získává právem nominaci do sestavy kola.

 

Michal Toman
Vltavan Loučovice

Rozený střelec z povolání byl od úvodního hvizdu v útoku Vltavanu, ale po velmi špatné první půli ze strany Loučovic, se Toman stáhl do obrany, kterou zklidnil a úspěšně zastavoval útoky domácího Velešínu.

 

Petr Schwarz
TJ Sokol Přídolí

Z obránců nebylo moc na výběr, ale přeci jen se tři našli. Tím posledním je obránce Přídolí Petr Schwarz, který vstřelil jedinou branku v utkání pro Kájovu. Mimo jiné si kromě branky připsal několik dobrých obranných zákroků.

 

Záložníci:

Jan Sláma
SK Zlatá Koruna

Honza Sláma prokazuje v posledních zápasech neskutečnou formu. Proti Chvalšinům vstřelil dvě branky a držel do posledních minut utkání Zlatku v zápase, která však závěr nezvládla a ani Slámu už nedokázal s utkáním nic udělat. Cenou útěchy mu může být nominace v sestavě kola.

 

Petr Fišer
FC Velešín B

Rezervě Velešína přišli pomoci hráči z áčka. Jedním z nich byl Petr Fišer, který celý zápas trápil loučovickou obranu. Dal dvě branky a mnoho šancí také vytvořil. Jeho tým nakonec zvítězil 6-4.

 

Zdeněk Šváb
TJ Sokol Kájov

Legionář ve službách kájovského Sokolu naskočil do utkání sice až v 68. minutě, ale za tu dobu, co pobyl na hřišti, výrazně oživil hru hostujícího týmu.

 

Vasil Kotlár
FK Dolní Dvořiště

Dvoubrankový střelec ze zápasu proti Větřní B, to je Vasil Kotlár. První branku vstřelil nádherným lobem a druhou doklepl do prázdné brány po přihrávce Zemana. Po většinu zápasu byl tento dolnodvorský záložník vidět a i on je v sestavě kola.

 

Útočníci:

Josef Mikeš
FC Velešín B

Druhého zástupce má Velešín v útoku. Další posila z áčka se v přeboru vyřádila a vstřelila Vltavanu tři pěkné branky. Proto získává místo v útoku v sestavě kola.

 

Matěj Filip
Sokol Křemže

Divácky neatraktivná utkání otevřel Matěj Filip v šesté minutě. Po zbytek zápasu nejvíce vyčníval z ostatních hráčů právě on. Sedmnáctiletý útočník Křemže hodně provětrával obranu hostí. Sice dal pouze jednu branku, ale patří do sestavy kola.

 

Jan Rillich
FC Šumava Frymburk B

Posledním útočníkem v sestavě je hráč frymburského A týmu, který přišel pomoci béčku a v zápase byl výrazně vidět. Povedlo se mu vstřelit dvě branky a po celý zápas trápil obranu hostujících Malont.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 23:20 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.