SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Předposlední kolo okresního přeboru nabízí tuto jedenáctku fotbalistů k hlasování. Nejvíce zástupců mají Hraničáři z Malont, kteří zvítězili nad Dolním Dvořištěm. Více info v článku.

 

 

 Brankář:

Prvním nominovaným je brankář Petr Cába z Chvalšin, který udržel sedmé čisté konto v sezoně a dokonce lapil penaltu svému někdejšímu trenérovi a dnes už protihráči Vosikovi. Rozhodnutí zde bylo trochu složitější, kde se rozhodovalo mezi Linhou, který byl Cábovi právě v sobotním utkání soupeřem, ale nakonec rozhodla chycená penalta a udržené čisté konto.

 

Obránci:

Mezi obránci si zaslouží být dvojice z Křemže, a to konkrétně Stanislav Brabec s Georgijem Filipem, kteří výrazně pomohli tomu, že Chvalšiny nerozstřílely Křemži větším rozdílem. Tuto dvojici doplnil obránce Malont Karel Beutl, který naopak zastavoval útočné akce Dolního Dvořiště a i díky němu zvítězili Malonty nad Dolním Dvořištěm 4-2.

 

Záložníci:

V záložní řadě je poněkud přetlak. Malonty zde mají dvoubrankového střelce z posledního utkání Ladislava Kuzmu, jenž vstřelil první a poslední branku Hraničářů a výrazně pomohl k vítězství. Druhým záložníkem je Tomáš Čulíkvelešínského béčka, jenž odehrál celý zápas pod antibiotiky a patřil mezi nejlepší hráče zápasu ve Větřní.  Dalším středopolařem je hráč Zlaté Koruny Jan Sláma, kterého nominoval soupeřův trenér, jelikož se mu líbilo, jak zápas odehrál a posledním hráčem v záložní řadě je kájovský Jiří Čermák. Tento hráč vstřelil Frymburku dvě branky, z nichž ta druhá byla vítězná, a tak Kájov udržel šance na třetí příčku OP.

 

Útočníci:

Prvním útočníkem je po zásluze loučovický Milan Toman, který dokázal vstřelit do sítě Zlaté Koruny hattrick a právem si zaslouží nominaci v sestavě kola. Dalšího zástupce z Malont mají Hraničáři tentokráte v útoku a je jím dvougólový střelec Martin Beneda, který dal nejprve pěkný gól a ten druhý mu byl připsán po teči hostujícího obránce. Posledním mužem sestavy kola je útočník Sokolu Kájov Andrij Didkivský, který byl hodně vidět zejména ve druhém poločasu proti frymburské rezervě.

 

 

Nyní si dobře rozmyslete komu dáte své hlasy a koho byste chtěli vidět u "zpovědi" v pátečním rozhovoru. Od této chvíle můžete dávat svému favoritovi hlasy. Přeji příjemný začátek týdně!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 19:49 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.