SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Další kolo, již s pořadovým číslem 18, je za námi a jako obvykle můžete vybírat z 11ti nejlepších hráčů uplynulého víkendu. Kdo se stane Hráčem kola tentokrát je právě na vás. Na rozhovor s ním se můžete těšit jako obvykle v pátek.

Petr Šebek - Brankář SK Nezbavětice vychytal vítězství na penalty proti Chotěšovu, díky čemuž jeho tým vybojoval nečekané 2 body.

Václav Davídek - Zástupce Blovic, které zvítězily o víkendu 6:2, nemůže chybět a proto je tu jeden z autorů vysokého vítězství na půdě soupeře v Záhoří.

Martin Krňoul - Spálené Poříčí doma vyhrálo 5:2 a právě tento borec se na tomto vítězství podílel rovnou hattrickem.

David Matulka - Útočník Losiné svými dvěma brankami v závěru utkání rozhodl o výhře svého mužstva v poměru 3:1.

Lukáš Vebr - Autor dvou branek Chotěšovu výhru nevystřelil, ale i přes to, podal skvělý výkon.

Martin Schlehofer - Jeden z nejlepších hráčů Dnešic o víkendu vstřelil dvě branky a podílel se na porážce favorizovaných Střížovic.

Michal Fořt - Rychlonohý hráč Soběkur vstřelil v derby proti Merklínu dvě branky. I přes to jeho výkon proti jeho bývalému mužstvu na výhru nestačil, ikdyž nechybělo mnoho.

Jan Bláha - Merklín po sérii dvou porážek na domácí půdě zvítězil a Jan Bláha vstřelil nádherný úvodní gól. Ze 35ti metrů dovedl přehodit gólmana soupeře.

Stanislav Duspiva - Dnešický záložník sice o víkendu branku nevstřelil, ale i tak zahrál povedený zápas a místo v Sestavě kola si určitě zaslouží.

Bohumil Andrle - Další význačná postava z kádru Hradce je základním kamenem obrany a za svůj víkendový víkon si ve vašem hodnocení vysloužil 10 bodů z 10ti.

Jakub Ibehej - Kanonýr Hradce se dovedl prosadit i v tomto víkendovém zápase ve šlágru kola prvních dvou celků soutěže. Jeho tým byl nakonec ten šťastnější a upevnil si vedení v tabulce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.04.2016 11:09 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.