SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Po 14. kole je zase o další dva krůčky blíže postupu Týnské béčko, které díky výhře odskočilo nejbližšímu pronásledovateli z Lipí, který jen remizoval v Kolodějích. Doufáme, že je v naší sestavě kola i váš favorit na Muže kola. Posílat hlasy můžete do středy do 12:00!

V jarní části se již podruhé objevuje v sestavě kola brankář Morkého Norbert Alexa. Ten je zatím velkou jistotou zadních řad svého týmu. Mokré nedostává zbytečné branky a jde pomalu tabulkou vzhůru.

V obrané čtyřce si vysloužil místo Lukáš Sekyra z Týna B. Důrazný obránce se jako jeden z mála týnských hráčů vyrovnal Černému Dubu v rychlosti a nasazení, směrem dozadu byl téměř bezchybný. Svou přihrávkou založil akci před prvním gólem utkání. Stoperskou dvojici tvoří dva zkušení hráči. Petr Kremsa z Chrášťan. Sice se dopustil hned úvodu chyby, ale jinak působil spolehlivě a vybojoval spoustu míčů. Druhým stoperem je Miroslav Velík ze Žabovřesk. I on v zápase s Dívčicemi hrál velmi spolehlivě a ve spolupráci s Janem Hálou tvoří kompaktní dvojici. Na levém kraji obrany se dařilo Radku Brázdovi z Koloděj. Ten byl v zápase s Lipím velmi aktivní a podporoval útočnou snahu domácích. V zápase vstřelil vyrovnávací gól.

 

Zálohu začneme u Petra Švece z Úsilného. Jeho trefa z úvodu zápasu vypadalo dlouho, jako tří bodová, ale nakonec z toho byl i tak cenný bod ze hřiště Chráštán. V zápase patřil k nejlepším hráčům hostí. Ve středu zálohy byl správným kapitánem mužstva Lipí Lukáš Kruťko. Postaral se o jedinou trefu svého týmu na nevyzpytatelném hřišti v Kolodějích. Na vítězství to, ale nestačilo. Na kraji zálohy pak pilně pracoval Lukáš Tancer z Mokrého. Jeho aktivita dělala velké probémy Pištínské obraně a řada akcí Mokrého, šla právě přes toho křídelníka.

 

 

Jako správná posila B týmu se ukázal Radim Štos z Týna B. V béčku má gólově nabito, zaskvěl se dvěma povedenými střelami – levačkou a poté pravačkou položil základ vítězství Olympie. Navíc celý zápas neúnavně pracoval na hrotu útoku. Dalším dvougólovým střelcem je Daniel Hrádek, který si svými trefami vystřílel i průběžné první místo v tabulce střelců. Škoda, že na začátku druhé půle minul odkrytou branku, hattrick visel ve vzduchu. Útok uzavírá Josef Pilný ze Žabovřesk, ten předvedl ve druhém poločase krásnou individuální akci, když vycvičil obranu hostí i s brankářem a vstřelil vítěznou branku svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 19:29 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.