SESTAVA KOLA - 18.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

I v rámci osmnáctého kola Krajského přeboru vám přinášíme pravidelnou anketu, ve které můžete hlasovat o Hráči kola. 

Libor Blažek - Kostelci se podařilo vybojovat na hřišti Kratonoh jeden bod, hosté navíc v čele s brankářem Liborem Blažkem udrželi střelce Kratonoh na uzdě a neinkasovali. Na tom má lví podíl právě brankář Blažek, který několika povedenými zákroky zachránil svému týmu body. 

 

Petr Bárta - Červený Kostelec hrál proti Jičínu velmi aktivně. Převahu svého týmu dokázal gólově zužitkovat Petr Bárta, který využil nedůrazu jičínské obrany a hlavou poslal Červený Kostelec do vedení.

 

Antonín Řehák - Kapitán kosteleckého týmu vedl v zápase s Kratonohami defenzivu, která pozorně bránila celých devadesát minut a nedovolila produktivnímu soupeři skórovat. 

 

Jan Kábrt - Náchodský Jan Kábrt zásoboval své spoluhráče velkým množstvím centrů a po jednom z nich vstřelili hosté první branku do sítě Vysoké. 

 

Stanislav Pohl - Cidlina se sice proti Rychnovu ujala vedení jako první, krátce před poločasem se ale ve skrumáži v pokutovém území hostu nejrychleji zorientoval rychnovský Stanislav Pohl a nastartoval svůj tým v cestě za obratem. 

 

Ervin Wilke - Broumov musel v zápase s Dobruškou dotahovat jednobrankové manko. S postupem času ale získávali domácí fotbalisté převahu a díky Wilkeho zásahu Broumov vyrovnal. Na svého spoluhráče o pár minut později navázal Marek Gago, který vstřelil důležitou vítěznou branku Broumova.

 

Marek Kulič - Kratonohy se proti Kostelci nedokázaly prosadit, neznamená to však, že by byly bez šancí. Právě Marek Kulič zásoboval své spoluhráče přihrávkami a centry do pokutového území, Kuličovy přihrávky však nebyly ke škodě týmu Kratonoh využity. 

 

Petr Samek - Vysoká se proti Náchodu dostala už do dvougólové ztráty. Toto manko však dokázali fotbalisté Vysoké odmazat, když v 83. minutě zachraňoval remízu právě Petr Samek. 

 

Nové Město prolomilo své jarní střelecké mlčení v zápase s hradeckou Slavií, v utkání se aktivní hrou připomínal Pavel Růžička, který v utkání trefil břevno a přihrál na vítěznou branku svému spoluhráči Vilému Maurovi

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.