SESTAVA PODZIMU - Divize C, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

GÓLMAN: Jan Šťastný (MFK Trutnov)

Výrazná gólmanská osobnost v této soutěži. V odehraných patnácti zápasech, Honza odchytal plný počet minut. V žádném z utkání vážněji nechyboval. 5 x udržel čisté konto a zvláště v duelech, kdy Trutnov bodoval naplno, je výrazně podržel.

 

OBRÁNCE: Bedřich Franc (Sparta Kutná Hora)

Bedřich je jistotou zadních řad Kutné Hory. Málokdy udělá chybu, ba právě naopak. Jeho perfektní čtení hry zažehnalo nejedno nebezpečí před bránou Kutné Hory. Je pravou rukou trenéra. Nezanedbatelné jsou i jeho tři vstřelené branky.

 

OBRÁNCE: Miroslav Hendrych (TJ Sokol Družba Suchdol)

Po zranění dvou stoperů v prvních 4 kolech naskočil do rozehrané soutěže (hostování za Slavoje Vyšehrad) a velkou měrou přispěl k tomu, že v podzimní sezoně obdrželi pouze 17 branek a mají tedy 2. nejlepší obranu v soutěži. Jeho zkušenosti z mnoha zápasů II. nejvyšší soutěže a zápasů ČFL, Suchdolu pomohly nejen na hřišti ale i v kabině. Jeho mladí obránci se od něho měli možnost hodně přiučit a on jim svoje zkušenosti rád a někdy i dostatečně důrazně předával jak v zápasech, tak i na trénincích. Byl přirozenou autoritou pro jinak věkově mladý tým a takový hráč Suchdolu do té doby vyloženě chyběl. Jeho angažování se Suchdolu povedlo a vyplatilo.

 

OBRÁNCE: Jan Holub (FK Jaroměř)

Ještě jsem neviděl, aby mu někdo sebral míč, a naopak jsem ještě neviděl, že by ho někdo obehrál. Strašně silný na balónu, kapitán, srdcový hráč. Dokáže se dostat ze své obrany až k bráně soupeře, dává přesné přihrávky. Spolehlivost, profesionální přístup, tahoun týmu, zkušenost, to je jeho charakteristika.

 

ZÁLOŽNÍK: Jiří Povr (Jablonec nad Jizerou)

Pro Jirku hovoří sedm vstřelených branek. Ačkoli jako universální hráč nastupoval na několika místech v sestavě, kde bylo zrovna potřeba. Od levého beka po hrotového útočníka. Všude se s tím vypořádal se ctí a proto je jednoznačně nejlepším hráčem Jablonce.

 

ZÁLOŽNÍK. Filip Klapka (FC Olympia Hradec Králové)

Filip je nejvýraznější osobností Divize C. Kapitán týmu s ligovými zkušenostmi, je tahounem hradecké Olympie za postupem do ČFL. Jeho milimetrové přihrávky jsou lahůdkou pro spoluhráče. Má na starosti zahrávání standardních situací, ve kterých je Olympia hodně silná.

 

ZÁLOŽNÍK: Štěpán Zahálka (Admira Praha)

Celou podzimní část Divize C odehrál Štěpán bez zranění (což nebývalo pravidlem). Autor tří branek, celou podzimní část zvládl podstatě bez střídání. Výborně zvládal i změny na postech. Byl kreativní duší naší hry a k tomu velmi dobře plnil obranné povinnosti. Dalším velkým plus bylo rozehrávání standardních situací, které byly celý podzim velkou zbraní Admiry, protože ze hry moc branek nedávala.

 

ZÁLOŽÍK: Zdeněk Vaňous (TJ Jiskra Ústí nad Orlicí)

Zdeněk je nejčastějším terčem pozornosti soupeřových obran, není velkého vzrůstu, ale tento hendikep nahrazuje skvělou individuální technikou, herním myšlením i schopností sám akci zakončit tvrdou nebo umístěnou střelou. Pověstné jsou jeho góly z přímých kopů, z obou stran perfektně rozehrává i další standardní situace. O jeho kvalitě svědčí nejlépe to, že mimo šesti gólů, které vsítil sám, se na většině ostatních úspěchů podílel přímo jako nahrávač, nebo u něj gólová akce začala. Jako správný kapitán je i respektovanou pozitivní osobností v kabině.  Vzhledem ke svému zaměstnání /strojvedoucí u ČD/ se  nemůže věnovat naplno tréninkům, přesto je již několik sezón jednou z největších hráčských osobností celé divizní skupiny C.

 

ÚTOČNÍK: Radim Fikejz (SK Vysoké Mýto)

Radim se přes drobná zranění stal se sedmi brankami nejlepším střelcem Vysokého Mýta a odehrál celý podzim v základu. Strašně silný na míči a neustálá hrozba pro obrany soupeře.

 

ÚTOČNÍK: Milan Ujec (TJ Sokol Živanice)

Milan je vynikajícím útočníkem a neustálou hrozbou pro soupeřovu obranu. Je celý zápas aktivní a nikdy se nechce smířit s nepříznivým stavem. Unikátní je jeho šest vstřelených gólů do sítě Litole. S patnácti vstřelenými brankami vede suverénně tabulku divizních střelců.

 

ÚTOČNÍK: Petr Papoušek (Pěnčín – Turnov)

Veliká opora Turnova. Když se nedaří, tak jeho standardky mohou rozhodnout zápas. Ve všech zápasech prodal své bohaté zkušenosti z ligových trávníků. Petr byl sedmkrát v nominaci o hráče kola, což je nejčastěji, ze všech divizních hráčů.

 

Do sestavy kola podzimní části se nedostali hráči z těchto pěti týmů, kteří by si to také zasloužili:

Václav Rathouský (FK Litol)

Kdykoliv zasáhl do hry a byl v  brance, tak podal spolehlivý výkon a byl velkou oporou. Zejména v posledních kolech kdy se sestava Litole doslova lepila a někteří její hráči již podlehli svou odevzdaností na své výkony, on šel vždy příkladem a svým přístupem a výkony na hřišti Litol vždy podržel a fantastickými zákroky zlikvidoval řadu vyložených šancí soupeře!!!

 

Jan Broschinský (FC Nový Bor)

Honza by si zasloužil místo v sestavě podzimu za jeho oddanost týmu a neustálou ochotu obětovat se za ostatní hráče.

 

Jan Řežábek (TJ Dvůr Králové nad Labem)

Honza byl tahounem týmu Dvora za důležitými body. Jeho aktivita dělala obrovské problémy každé obraně. Honza byl skoro v každém zápase rozdílovým hráčem.

 

Jakub Černík (FK Letohrad)

Jakubovi vyšla parádně hlavně první polovina podzimní části sezony, kdy se mu hodně dařilo, a byl velikým pilířem Letohradu. V průběhu podzimní části sezony zatížil konto soupeřů šesti brankami.

 

Jan Brett (SK Semily)

Jeho klid a přehled hodně pomáhal týmu. Když je Honza zdravý, tak pokaždé patří k nejlepším hráčům Semil na hřišti.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.