SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Brankář

Tomáš Švehla (Katovice)

Brankář vedoucích Katovic, který táhne celý tým. Říká se, že v dnešním fotbale je post brankáře mnohem důležitější, než dříve. Pokud tomu opravdu je pravdou, pak mají Katovice velké štěstí. Švehla se v sestavě podzimu objevuje za svou vyrovnanost. Na postu brankáře byla přitom největší konkurence.

Slovo spoluhráče Tomáše Hajduška: Pro mě jasně nejdůležitější a nejužitečnější hráč mužstva. Dokázal nás podržet v mnoha zápasech. Vlastně nastartoval naše vítězné tažení, když v Dražicích za stavu 1:0 pro nás chytil penaltu Kromkovi. Skvělý byl také v podzimních šlágrech proti Jankovu a Oseku a dalších x utkáních. 7 čistých kont hovoří za vše. Silný především v soubojích jeden na jednoho a hře nohama. Díky posilování se také výrazně zlepšil ve vzdušných soubojích, kde výškový deficit nahrazuje velkou dynamikou a sílou v celém těle.

 

Obrana

David Pichlík (Písek B)

Zkušený obránce mladého týmu písecké rezervy. Jako jediný se chlubí věkem nad třicet let. Od některých svých spoluhráčů ho dělí skoro dvacet let, ale na jeho výkonech to znát není. Naopak, mladí by se od něj ještě měli co učit a toho se drží určitě i trenér Benhák, jenž na něj hodně spoléhá. Na podzim dokázal vstřelit i čtyři branky. V utkání v Čimelicích dokonce dvě.

Slovo spoluhráče Petra Listopada: Pro nás jasný tahoun týmu. Je to zkušený bek, který neměl snad jediný výkonnostní výkyv letos na podzim. V sestavě podzimu si zaslouží být.

 

Martin Carda (Osek)

Tahoun celého Oseku. Již dlouhou dobu patří k nejdůležitějším osobnostem týmu ze Strakonicka, ale letos obzvláště. Po odchodu několika zkušených hráčů se z něj stal nepostradatelný článek týmu. Z pozice stopera dokázal dát navíc 7 branek, což je prvenství mezi obránci. Jeho důležitost se potvrdila i v předehrávce prvního jarního kola, kdy Osek v derby nestačil na Sedlici.

Slovo spoluhráče Vladimíra Uhra: Cardil v našem týmu patří již mezi zkušené hráče. Nechce se mu moc běhat a jeho největší předností je výborná hra hlavou a zakončení ve vápně. Na podzim dal důležité góly v zápasech, kdy se nám jako celku až tak nedařilo. V předehrávce se Sedlicí nám citelně chyběl v rozhodujících situacích jak v útočné, tak i obranné fázi.

 

Jan Boháč (Soběslav)

Třiadvacetiletý kapitán soběslavské Rašeliny je jedním z nejlepších stoperů v soutěži. Stal se dokonce jako jediný dvakrát mužem kola a jeho výkonnost byla podobně jako u ostatních obránců v sestavě velmi stálá.

Slovo spoluhráče Martina Dvořáka: Zodpovědný stoper, který se na hřišti skvěle pohybuje a díky tomu má po celý zápas přehled. I přesto, že je mu teprve třiadvacet, tak je pravým kapitánem, diriguje si jak obranu, tak i zbytek týmu. Je silný v hlavičkových soubojích, nebojí se ani rozehrávat po zemi nebo zaútočit. Škoda, že je tak levý a nepadne mu to tam (smích).

 

Tomáš Antoš (Hluboká n/V)

Mladý obránce Hluboké nad Vltavou, který má snad patent na krásné branky. Síť rozvlnil dohromady čtyřikrát a vždy se jednalo o nádherný gól. Loni se o něm začínalo vědět, dnes už všechny týmy v kraji vědí, že na Hluboké působí. Společně se Stanislavem Legdanem tvoří na Hluboké skvělou stoperskou dvojici, kterou chválí i trenér Wohlgemuth.

Slovo trenéra Marka Wohlgemutha: Tomáš udělal největší pokrok ve výkonnosti za ten rok a půl, co u týmu jsem. Maká a to se potom odráží v zápasech, kde se pro mě stal nepostradatelným. Má dobrou střelu, je rychlý, dynamický, společně se Standou Legdanem, jenž je zase jiným typem hráče tvoří výbornou stoperskou dvojici.

 

Záloha

Roman Chlumecký (Olešník)

Brzy čtyřicetiletý Roman Chlumecký je tahounem nejen na hřišti, ale i v kabině. Vynikající středopolař rozdává přesné přihrávky ofenzivním hráčům a svou zkušeností dokáže zklidnit hru Olešníku. Pro nováčka soutěže je to nepostradatelný článek sestavy, který společně s Červenkou tvoří jednu z nejlepších středových dvojic soutěže.

Slovo spoluhráče Lukáše Dudka: Kapitán a lídr týmu. Defacto při každém před zapasovem losu zvolí správnou stranu. Na hřišti má ohromný přehled, když zlepší zakončení a exekuci penalt mohl by být i králem střelců.

 

Milan Barteska (Želeč)

Zkušenost ve středu zálohy je potřeba a proto se Chlumecký potkává vedle Milana Bartesky, který čtyřicítku už před dvěma roky překročil. Barteska krajský přebor oživil svou fotbalovostí a citem pro hru. I přesto, že je to ročník 1973, tak stále stíhá hráčům i o dvacet let mladším. Velká osobnost Želče i celé soutěže.

Slovo spoluhráče Martina Petra: Nevím co k takovému fotbalistovi napsat. Já si myslím, že taková osobnost v kraji není. Super kluk a jeho kopací technika je úžasná, jsem rád, že takového fotbalistu máme v tymu.

 

Pavel Rejšek (Katovice)

Další zástupce nováčka a zároveň lídra z Katovic. Jeho skvělé výkony ho vynesly i k ocenění muže kola. Šikovný levý záložník, který nevypustí jediný souboj. Patří k důležitým pilířům celé katovické jízdy. Pokud bude pokračovat nadále v takových výkonech, pak se Katovice nemusí bát, že by je tlačila bota na levé straně zálohy.

Slovo spoluhráče Tomáše Hajduška:  Pět branek z levého záložníka. Hlavně na začátku podzimu náš největší tahoun, s obránci soupeře si na levém křídle dělal, co chtěl. Přes jeho stranu šla většina našich útoků. Také on nás vlastně nastartoval, když v prvním zápase vsítil dva góly. Ke konci podzimu si na něj začali obránci soupeře dávat větší pozor, ale pořád dokazoval svojí kvalitu a nebezpečnost.

 

Útok

Tomáš Smékal (Jankov)

Druhý nejlepší střelec soutěže. Jeho góly táhnou Jankov. Prosazuje se nejen co se kvantity týče, ale v jeho branky znamenají i rozhodnutí zápasů. Svým důrazem a tahem na bránu dělá problémy všem obranám krajského přeboru.

Slovo spoluhráče Milana Bočka: Tom potvrdil roli střelce z minulého ročníku. Je to důrazný typ útočník, který svou tvrdší hrou a rychlostí dělá obráncům velké starosti. Ve vápně se chová jako čistokrevný zabiják, tam už je na nás spoluhráčích, abychom ho našli přesnou přihrávkou.

 

Radim Pouzar (Rudolfov)

S dvanácti góly nejlepší střelec krajského přeboru. Zejména první polovina podzimu byla v jeho režii. Jak jsme uvedli již v rozhovoru s hráčem, tak se dokázal prosadit pravou i levou nohou, hlavou, z penalty a z přímého kopu. Jeho komplexnost je pro trenéra Otu Matouška velmi důležitá.

Slovo spoluhráče Jiřího Hrbáče: Pouzi je lídr týmu. Střelecký nás táhne a po celou sezónu prokazuje skvělou formu. Můj velký parťák, se kterým jsme v Rudolfově vybudovali kompaktní tým, který je nyní schopný porážet každého.

 

Petr Hovorka (Katovice)

Poslední z party katovického lídra, který se nachází v nominaci o hráče podzimu. Střelecký tahoun týmu, který se navíc stará i o tzv. černou práci, pere se v soubojích a jak nám prozradil spoluhráč Tomáš Hajdušek, v jednom utkání nastoupil i na neobvyklém postu krajního beka.

Slovo spoluhráče Tomáše Hajduška: Velký bijec, který se pere na hrotu útoku a na hřišti by třeba překopl klandr, kdyby to bylo pro dobro týmu. Strhává na sebe pozornost obrany a vytváří tak prostor ostatním útočným hráčům. Vyhrává hlavičkové souboje, takže skvělý v situaci, když je potřeba ulevit si dlouhým nákopem. Nesobecký hráč, na Rudolfově musel zaskočil v nouzi na pravém beku a hrál tam výborně. A to i s poměrně vážným zraněním.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.