SESTAVA PODZIMU - Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Po podzimní části vám úplně poprvé na našem webu přinášíme možnost hlasovat o nejlepšího hráče podzimu. Na úvod je třeba říct, že bylo nesmírně náročné vybrat tuto sestavu podzimu. Na jedenáct míst připadalo snad dvakrát tolik hráčů. Nakonec jsme se rozhodli do sestavy nominovat mix hráčů, kteří svůj tým drželi spolehlivými výkon a také ty, kteří předváděli výborné individuální výkony.

 

Brankář

Jiří Kiza (Kelč)

Vybrat brankáře nebylo vůbec jednoduché. Za výbornou obranou Valašských Klobouk chytal Robin Důbrava, také brankář Solař z Nedašova nedostával příliš mnoho branek. Ve výborné formě chytal v Zubří Jakub Jurka, který nejednou svůj tým podržel. Dle našeho názoru byl ale mezi brankáři nejvýraznější postavou Jiří Kiza z Kelče. Kelč předváděla po celý podzim perfektní defenzivní výkony a hned několik zápasů vyhrála nejtěsnějším rozdílem. Brankář Kiza byl vždy důležitou postavou svého týmu a jeho zákroky byly pro bodový zisk Kelče mnohokrát klíčové.

 

Obrana

Roman Kadlec (Valašské Klobouky)

Valašské Klobouky se mohou pyšnit nejlepší obranou podzimní části. Během 14 zápasů obdržely pouhých 16 branek. Stoper Roman Kadlec měl na této bilanci taky svůj podíl. „Kadlece bych zařadil mezi opory týmu a hráče, kterým se podzimní část povedla,“ říká trenér Pavel Charvát.

 

Tomáš Kolouch (Vlachovice)

Kapitán Vlachovic je výraznou postavou svého týmu, kterému se ve 14 odehraných zápasech příliš nedařilo. Na podzim zaznamenal celkem 5 branek, což je na stopera zajímavý počin. Vynikne rovněž jeho hattrick v zápase proti Vidči. Obránce, který měl už několikrát nakročeno do divizních celků, zaujal svou hrou nejednoho trenéra nebo hráče 1.A třídy.

 

Josef Fojtík (Nedašov)

Výkony Nedašova můžeme označit jako překvapení celé soutěže. Tým, který se minulou sezónu umístil na předposlední příčce tabulky, zahrál perfektní podzim a s 28. body přezimuje na 2. místě tabulky. Brankář Nedašova David Solař zmínil právě Josefa Fojtíka jako jednoho z klíčových hráčů obrany, který kromě bránění stihl zaznamenat 3 branky.  

 

Záloha

Karel Drda (Zubří)

Karel Drda byl jednou z hlavních postav Zubří. V podzimní části zaznamenal celkem 5 branek a hned dvakrát po sobě vyhrál anketu hráč kola. „Karel je náš nejlepší střelec, který k brankám přidal i spoustu nahrávek. Vedl tým také jako kapitán a vždy působil jako vůdce týmu,“ komentoval výkony svého svěřence trenér Martin Nerad.

 

Lukáš Vaculka (Valašské Příkazy)

Valašské Příkazy hlavně v prostředku podzimní části předváděly skvělé ofenzivní výkony. Na gólových hodech se nejvíce podíleli střelci Ryza, Juřica, anebo Lukáš Vaculka. Právě záložníka Valašských Příkaz volíme do sestavy kola. Vaculka zaznamenal na podzim 5 branek a svou hrou zamotal hlavy nejedné obraně soupeře. Mnoho trenérů nebo hráčů na otázku, který hráč jim činil největší potíže, zmiňovali právě Lukáše Vaculku

 

Jakub Fojtík (Horní Lideč)

Horní Lideč jako nováček soutěže rozhodně nezklamala. Dlouhou dobu se držela na předních místech tabulky a nakonec s 22 body přezimuje na 8. místě. Jakub Fojtík zaznamenal na podzim 8 branek, což znamená, že se stal nejlepším střelcem svého týmu. Kromě toho byl nejčastěji zvoleným hráčem zápasu v celé 1.A třídě.

 

Tomáš Kundrát (Valašské Meziříčí B)

Rezerva Valmezu se mohla v podzimní části spolehnout na výkony hráčů z A-týmu, kteří pokud nastoupili, byli vždy na hřišti vidět. Do sestavy kola nakonec volíme Tomáše Kundráta. Záložník Valašského Meziříčí chyběl svému týmu v jediném zápase. Během 13 utkání zvládl nastřílet 8 branek, čímž výrazně přispěl k výborným výsledkům Valmezu hlavně v úvodu podzimu.  

 

Útok

Radek Růčka (Dolní Bečva)

Dolní Bečva jako nováček soutěže nezažila příliš povedený podzim. Po 14. kolech se umístila se ziskem 15. bodů na 12. místě a jen pár bodů ji dělí od sestupových pozic. Útočník Radek Růčka se ale do statistik zaznamenal hned 11 vstřelenými brankami, čímž se stal jedním z nejlepších střelců podzimu. 

 

Vlastimil Juřica (Valašské Příkazy)

Jak už bylo zmíněno, ofenzivní síla Valašských Příkaz byla na podzim velká. Přišly sice slabé chvilky, ale třeba útočník Valašských Příkaz zažil skvělý podzim. Vlastimil Juřica zaznamenal celkem 11 branek, což sice na korunu krále střelců nestačilo, ale i tak je to úctyhodné číslo.

 

Patrik Naňák (Brumov B)

V našem výběru útočníků pochopitelně nemůže chybět nejlepší střelec soutěže Patrik Naňák z Brumova. „Patrik nastřílel za 14 zápasů 14 gólů, což je výborná bilance. Je to na 1.A třídu nadstandardní hráč, určitě neřekl ve svojí kariéře poslední slovo a měl by se posunout do A týmu a béčku jenom vypomáhat.“ hodnotí trenér rezervy Miroslav Vaněk. 

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 18 41:23 40
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku