SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 15.11.2015

0

Přinášime Vám jedenáctou, a poslední sestavu kola (těsit se můžete ještě na sestavu podzimu, kterou připravujeme). 

 

Rozhodování o nominaci nám zkomplikovalo zkontumované utkání, ale i tak vzešlo 11 borců, ze kterých můžete svými hlasy vybrat jednoho jediného vítěze.

 

Hlasujte pro své favority každou hodinu do zítřejšího poledne.

 

Filip Duda (brankář, Lubná) - svými jistými zákroky podržel své spoluhráče, před poločasem vytáhl i bravurní zákrok po vydařené, gólové střele domácího Melichara, která mířila přesně pod břevno branky Lubné.

 

Michal Kratina (obránce, Srbeč) - do sestavy se opět dostává mladý Michal, jeho předností je dobrá orientace na hřišti a rychlý pohyb s míčem. Hraje obránce, ale nemá problém s výletem středem až k soupeřovo vánpu. V zápase s Branovem byl tvůrcem hry svého týmu.

 

Radek Choc (obránce, Branov) - Radek je dalším pravidelným členem této sestavy. V zápase se Srbčí byl opět základním kamenem obrany, a hasil šance soupeře, díky jeho obranné čisnosti to zjednodušil i branovskému brankáři.

 

David Vorel (obránce, Lubná) - tento obránce je velmi svědomitým hráčem, nevypustí jediný souboj a golman se na něj může spolehnout. V utkání se Slabcemi tomu nebylo jinak, a to nepoužil žádná kouzla :).

 

Vít Melichar  (záloha, Slabce) - společně s Jirkou Číhou drží slabeckou záložní řadu. V utkání s Lubnou měl Víťa dvě povedené střely z pozavápna. První mu skvělým zákrokem vychytal gólman Duda, druhý střelecký pokus jen těsně minul branku.

 

Jaromír Knap (záloha, Pustověty) - Jaromír je vždy svým výkonem pro tým důležitým hráčem, který tvoří hru pustovětského celku.V utkání s Čistou hrozil nebezpečnými střelami.

 

Martin Tóth (záloha, Řevničov) - v těžkém utkání opět ukázal své kvality, výbornou orientaci a pohyb na hřišti. Ačkoliv on sám neskóroval byl opět u důležitých momentech zápasu. Nejprve díky přesné zpětné nahrávce mohl Bechynský střílet, z čehož pak přišel pokutový kop, který proměnil Urbanovič, a jeho tým tak vedl první poločas 1:0. V druhém poločase jeho střelu tečoval Bechynský, golman pouze vyrazil, a Bechynský dále neměl problém se vstřelením třetí branky.

 

Jiří Votroubek (záloha, Čistá) - zodpovědný hráč, který nevypustí souboj nejen v defenzivní činnosti. V utkání s Pustověty vypálil nebezpečně z přímého volného kopu a jen pár centimetrů zabránilo ve vsítění vyrovnávací branky.

 

Martin Hříbal (útok, Sýkořice) -  Martin využil první nabídnuté šance utkání. Přešel přes dva bránící hráče Chrášťan a střelou na dlouhou tyč poslal svůj tým do vedení. Deset minut před koncem utkání se trefil ještě jednou, a nakonec byl jeho gól velmi důležitý, protože Chrášťany v závěru, ještě snižovali na 2:3.

 

Matěj Pudil (útok, Roztoky) - svým pohybem dělal obraně Řevničova nemalé problémy. Branku sice v zápase nevstřelil, ale do šancí se jak dostával, tak je připravoval svým spoluhráčům. Jeho největší šance byla, když se dostal až do malého vápna, ale řevničovský gólman mu vyběhnutím zmenšil střelecký úhel, a Matějova střela skončila v boční síti. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.