SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Hlasujte pro hráče 12. kola III. třídy, skupiny A. Jedinečnou možnost, kterou vám jiné webové stránky nenabízí, máte právě teď. Hlasovat můžete od pondělního poledne až do středy 11:59 hodin.

 

Jedenáctku kola vybíráme po pečlivé konzultaci se zástupci klubů (hráči, funkcionáři – informátoři). S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden. Své zástupce tu mají hráči z Kamenného Zboží, Krchleb, Stratova, béčka Semic, béčka Milovic, Kounic. Dva zástupce mají Všechlapy, tři adepty na hráče kola mají Bobnice.

Do brány byl nominován Martin Panovec ze Všechlap, jehož tým ve šlágru kola remizoval s druhými Kounicemi 1:1 a právě Panovec měl velký podíl, že Všechlapy neinkasovaly více než gól, kterému nemohl zabránit. „Martin nás hodně podržel. Bezchybně lapil střelecké pokusy Kounic a míče ani zbytečně nevyrážel,“ řekl asistent trenéra Všechlap Milan Košvanec.

 

Do obrany byl nominován Pavel Nosek z Kamenného Zboží, které doma remizovalo se Stratovem 1:1. „Dobře řídil naši obranu a ještě svůj výkon korunoval gólem,“ chválil ho vedoucí mužstva Josef Skořepa. Druhým obráncem je Václav Šťastný z Bobnic, které vyhrály ve Staré Lysé 6:2. „Vašek hrál na pro něj netradičním postu předstopera a odehrál to suprově a ještě si dobře rozuměl se Zikmundem,“ řekl na jeho adresu Tomáš Hurych, který tentokrát koučoval tým Bobnic za absentujícího Martina Nedorosta. Třetím obráncem je Jan Voborník z Krchleb. „Pečlivě jistil vše, co na něj šlo a bezpečně to odehrál. Myslím, že si nominaci zaslouží i díky stabilnímu výkonu v celé sezoně,“ chválil ho spoluhráč Jiří Maruška.

 

Do zálohy byl nominován i další bobnický hráč Luboš Fidrmuc. „Dostal šanci od začátku, dobře to zvládnul fyzicky, bojoval, celé to oběhal, vybojoval pár míčů a ještě dal gól,“ vypočítal Tomáš Hurych. Druhým záložníkem je David Kubín ze Stratova, který si odvezl bod za remízu 1:1 v Kamenném Zboží. „Ve středu hřiště bojoval a soupeř si s ním nevěděl rady,“ řekl kapitán Stratova Michal Kubín. Dalším záložníkem je kapitán béčka Semic Vlastimil Houška, jehož tým porazil béčko Kostelní Lhoty 7:2. Kapitán řídil svůj tým a ještě přidal gól. Posledním do party záložníků je Přemysl Moník ze Všechlap, které remizovali s Kounicemi 1:1. „Podal velmi obětavý výkon na hranici svých možností. Přestože ho trápilo zranění, tak bojoval, dokud to šlo,“ řekl asistent trenéra Všechlap Milan Košvanec.

 

V útoku je trojice hráčů. Prvním je Luděk Kugler z béčka Milovic, které doma porazilo 1:0 Dvory. „Sice nedal gól, ale neúnavně sbíhal pro míče a byl to nejlepší hráč utkání,“ chválil ho spoluhráč Marcel Písařovič. Druhým je Lukáš Šedivý z Kounic, který pořádně větral obranu Všechlap při remíze 1:1. Právě tu zajistil i svým gólem, když si dobře vybral místo v pokutovém území a nechytatelnou střelou vyrovnal na 1:1. Třetím útočníkem je bobnický Petr Glas. „Pomohl nám zkušeností a dal hattrick. Určitě si nominaci zaslouží,“ řekl kouč v zástupu Tomáš Hurych. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.