SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Máme za sebou kompletní 14. kolo jihočeského krajského přeboru. Jednalo se o poslední utkání před odvetami, které začínají příští týden předevhrávkou 16. kola. Nyní máme ale týden do zápasu a tak je na řadě ideální jedenáctka právě odehraného víkendu. Nezapomeňte, že hlasovat můžete každou hodinu od pondělního do středečního poledne!

Svatyni tentokrát hlídá Martin Kuník, který je tuto sezónu pravidelnou oporou Soběslavi, ale do sestavy kola se bohužel kvůli smůle nedostával. Nyní má prostor a bude bojovat o šanci stát se prvním brankářem, který by vyhrál ocenění muže kola. 

 

Obrana se skládá ze tří borců. Jiří Baloušek z Oseku rozhodl utkání proti Plané v poslední minutě a ukázal tak, že hrát se má až do posledního hvizdu. Oseku se tento počin povedl již po několáté tuto sezónu. Společně s ním jsou v obraně Ondřej Stránský a Libor Horejš. Oba hráči předvedli spolehlivý výkon, první jmenovaný se dokázal prosadit i střelecky a jeho gól v derby s Dražicemi byl nakonec i vítězný. 

Záloha je tentokrát hodně napraskaná. Najdeme zde dvaačtyřicetiletého Michala Sokolta, který dvěma góly zničil Dražice. Společně s ním je zde za měsíc devetatřicetiletý Roman Chlumecký, kapitán Olešníku, který tvrdil muziku po celý zápas s Dačicemi. Jeho kolega ze středu hřiště Luboš Červenka dělá parťáka i v sestavě kola. Jiří Hrbáč se do sestavy kola dostal díky výbornému výkonu proti Hluboké, v něm Rudolfov zvítězil 3:0. Posledním do party je Jan Šebelka z Jankova, jemuž se povedl zápas proti Katovicím. 

 

Útočné duo tvoří Vladimír Uher z Oseku, který bojoval celý zápas a jeho snaha byla oceněna i brankou. Jeho kolegou je Vjačeslav Baščevan, jenž proti Hluboké vstřelil dva slepené góly a položil tak soupeře na lopatky. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.