SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Sport Invest 1.A třída skupina B o víkendu pokračovala třináctým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Libice nad Cidlinou o víkendu zvítězili nejtěsnějším rozdílem 1:0 nad Sokolem Luštěnice, proti kterému odchytal skvělý zápas brankář David Václavík, který na rozdíl od svého protějšku udržel čisté konto. O osudu utkání nakonec rozhodl jediný gól, který vstřelil jednadvacet minut před koncem utkání Tomáš Mihovský a vystřelil svému týmu cenné tři body.

 

Nejvíce gólů přineslo utkání mezi Slaným a Červenými Pečkami, domácí hráči zvítězili s přehledem 8:1 a parádním způsobem si zpestřili závěr podzimní části soutěže. Velký podíl na tom měl Josef Galbavý, který vstřelil čtyři góly a přidal k nim jednu asistenci, přičemž dvou dosáhl z pokutových kopů, a také záložník Libor Volf, jenž sice gól vsítit nedokázal, směrem vpřed byl ale velmi nebezpečný a v závěru utkání si připsal asistenci, když přihrál na čtvrtý gól Josefa Galbavého.

 

Dvojice hráčů zazářila také v utkání mezi Čelákovicemi a Mělníkem, ve kterém hostující Pšovka zvítězila zásluhou skvělých výkonů krajních záložníků 5:2. Na stranách předvedli skvělé výkony Jakub Pokorný a Jiří Chytil, který vstřelil dva góly z pokutových kopů, zatímco Pokorný se ocitl v několika šancích a dvacet minut před koncem zápasu se přece jen také dočkal.

 

Stejný počet hráčů jako v předchozích třech zápasech zazářil také ve Velimi, kde domácí fotbalisté výrazně potrápili vedoucí celek z Brandýsa nad Labem, který musel po brzce inkasovaném gólu otáčet vývoj zápasu a zásluhou dvou skvělých útočníků Filipa Braborce a Martina Kovaříka se mu to podařilo. Bradýs na horké velimské půdě zvítězil 2:1 a získal cenné tři body.

 

Dobrovice B o víkendu porazily na domácím hřišti hladkým výsledkem 4:1 Jedomělice, když se v dresu domácího celku zaskvěl skvělým výkonem obránce Jan Vladyka, který sedm minut před koncem prvního poločasu vrátil svému týmu zpět ztracené vedení a jeho gól na 2:1 byl nakonec vítězný.

 

Sestavu kola uzavírají dva borci, kteří předvedli nevídané střelecké představení, René Zlata vstřelil proti Radimi tři góly a zaznamenal hattrick, kterým pomohl k hladkému vítězství Doksů 4:0, zatímco Bohumil Nádeníček navýšil svůj náskok v tabulce střelců poté, co do sítě Klecan vstřelil čtyři góly, z nichž tří dosáhl z pokutových kopů, a výraznou měrou přispěl k vysoké výhře Horek nad Jizerou 7:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.