SESTAVA KOLA - 13.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Blíží se nám konec podzimní části a do sestavy kola jste nám nanominovali samé ofenzivní hráče. A tak máme kolem jednoho stopera velice ofenzivní sestavu. Favoritem sestavy kola je jednoznačně Milan Ujec ze Živanic, který dokázal nastřílet do sítě Litole šest gólů. Jak dopadne hlasování o hráče kola, záleží stejně pouze na Vás. A jak to dopadne, se dozvíme už ve středu po poledni.

Ondřej Voska (Admira Praha) – Těsně před zápasem se zranila gólmanská jednička Admiry Pellegrini. Voska ho plnohodnotně nahradil. Při závěrečném tlaku hostí skvělými zákroky uhájil remízu pro svůj tým. Navíc v penaltovém rozstřelu chytil dvě penalty a měl velkou zásluhu na dvou bodech pro svůj tým.
Štěpán Havel (FKP Turnov) - Štěpán nastoupil až do druhého poločasu. Jeho dva góly rozhodly o vítězství Turnova ve Dvoře Králové.
Jaroslav Nesvatba (Semily) - Jarda poslal z trestňáku svůj tým do vedení a i díky jeho vynikající obranné hře vyválčily Semily na Admiře bod.
Olexandr Bora (Kutná Hora) - Saša je střední záložník jak má být. Byl u všeho podstatného, co se na hřišti událo. Neúnavně bojoval a snažil se strhnout vítězství na stranu Kutné Hory.
Richard Ráb (Ústí n.O.) - Tento mladý útočník, který z pracovních důvodů řádí hlavně za béčko v 1. A třídě, znovu pomohl gólem. Svojí aktivitou v prvním poločase a v úvodu druhého, byl největším nebezpečím pro obranu soupeře. A to mu ještě jednu nadějnou šanci v prvním poločase a další gól v úvodu druhého poločasu vzal pomezní.
Martin Hruška (Dvůr Králové) - Martin hrál výborně. Dal gól, trefil tyčku, ale k vítězství jeho týmu to nepomohlo.
Filip Klapka (Olympia HK) - Filip byl nejlepším hráčem na hřišti ve vítězném zápase Olympie nad Jabloncem.
Petr Stromecký (Nový Bor) - Petr v Jaroměři hýřil aktivitou. Dostával se do šancí a dal i gól. I díky němu vyhrál Nový Bor v Jaroměři.
Milan Ujec (Živanice) - Dalo by se ve zkratce říct Milan Ujec - Litol 6:0!!! Tolik gólů vstřelil Milan do sítě Litole a jednoznačně se tak stal mužem zápasu.
Radim Fikejz (Vysoké Mýto) - Až do svého zranění byl Radim nejnebezpečnějším na hřišti. Byla na něj penalta a také přihrál na druhý gól. Měl velkou zásluhu na výhře svého týmu.
Tomáš Kabourek (Letohrad) - Dvě branky Tomáše v průběhu jedné minuty dokonale zaskočily hráče Suchdola. Nakonec se jeho druhá branka ukázala jako vítězná.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.