SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Slavonice jsou jasný lídr a s přehledem podzimem proplouvají, tentokráte to odnesly Novosedly. Studená se díky výhře posunula opět na druhé místo. V těsném závěsu jsou za nimi o skóre Novosledly. O bod pod nimi je klikovský Blesk. Zápas dvou rezervních týmů vyšel jednoznačným vítězstvím Suchdola. Na posledním místě se stále krčí Dešná, která je stále bez výhry. Kdo bude zvolen hráčem kola? Hlasujte až do středečního odpoledne!

V brance najdeme Václava Kupku z Číměře, ten udržel jako jediný brankář v tomto kole čisté konto a byl důležitým článkem při v výhře s Popelínem. 

Obranou čtveřici nám tvoří Jakub Pospíšil ze Studené, který byl celý zápas oporou týmu a nepustil Staňkovské do žádné větší brankové příležitosti. Druhým obráncem v řadě je Radim Plucar z Klikova, ten svůj tým v obraně držel proti Staré Hlíně na nahou a ještě jeho trefa znamenala důležité tři body pro Blesk. Dalším členem zadní linie je David Bártů ze Slavonic, jenž si splnil obranné povinnosti na jedničku a ještě stihl přidat dvě branky do gólového mlýna s Novosedly. Posledním obránce je Michal Veith z Číměře, který si celý zápas dirigoval obranu a nepustil Popelínské k žádné větší příležitosti.

 

V záložní řadě nesmí chybět Štěpán Kubašta z rezervy Suchdola, kterému se povedl nevídaný kousek, kdy podruhé v podzimní části dal čtyři branky v jednom zápase, v tomto kole je nasázel Kardašově Řečici a v 8. kole Dešné a pomalu se tak dotahuje na čelo nejlepších střelců. Dalším záložníkem je David Malášek ze Starého Hobzí, ten zachránil alespoň bodík ze Strmilova. Třetím hráčem v naší záloze kanonýr Vladimír Hadač ze Staré Hlíny, který dal jedinou branku klikovským, bohužel pro jeho tým to neznamenalo ani bod. Posledním nominovaným do záložní řady je Martin Jahoda ze Slavonic, který sice žádnou branku nepřidal, ale je důležitým článkem v záloze nejlepšího mužstva okresního přeboru.

 

V útoku se nám netradičně objevuje brankář Ondřej Přibyl, který musel nastoupit v útoku, jelikož se domácí mužstvo Strmilova trápí z nedostatkem hráčů. Svého úkolu se ale talentovaný brankář zhostil výtečně a podařilo se mu vstřelit i branku, která znamenala alespoň bod pro strmilovské. Druhým útočníkem je Zdeněk Mládek ze Stráže nad Nežárkou, který vedl svými dvěmi brankami obrat proti Dešné, která tak brala všechny tři body. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.