SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

8. kolo naší soutěže bylo bohaté jak na branky, tak i na události na hřišti,  bylo tedy z čeho vybírat. Padlo 32 branek, dvě penalty, několik vychytaných nul, máme střílející obránce, dvougólové střelce, bleskové góly, rozhodující branky, góly do šatny, nominace od trenérů i od hráčů. Pro tento týden jsme zvolili rozestavení 3-4-3.
Tedy hlasujte,ať vyhraje váš favorit a nezapomeňte:
Jeden hlas každou hodinu, do středy do 12:00.

Do branky se v naší Sestavě kola tentokrát postaví Patrik Wagner z týmu SK Čkyně, jenž si svou nominaci vysloužil za předvedený výkon v zápase na půdě Westry Sousedovice, kterou v druhé půli zcela vychytal a znemožnil tak soupeři otočit pro Čkyni příznivý vývoj zápasu.

 

Nominovaní obránci jsou tito: nejprve Petr Ostádal z týmu FK Lažiště B za svou branku v zápase s Chelčicemi, s níž vyrovnával stav zápasu ještě v první půli. Dalším obráncem je rovnou kapitán Václav Turek z týmu SK Čkyně, který byl nominován za svůj velmi důležitý gól do šatny v zápase právě s Lažištěm, jakož i za svůj celkový herní projev. Posledním nominovaným obráncem je Václav Páník z týmu TJ Otavan Štěkeň, jenž se ve svém utkání s Vodňany blýskl dvěma brankami: svým prvním gólem skóre utkání otevřel a druhým jej zase uzavřel.

 

Do zálohy byli nominováni tito hráči: Radek Mráz z týmu FC Vlachovo Březí, který kromě jiného ukončil více než hodinové čekání na branku v zápase s Kestřany, dále Ladislav Heidenreich z týmu TJ Sokol Stachy za svou vítěznou tříbodovou hlavičku v zápase s Bělčicemi, pak také Michal Čítek z týmu TJ Hradiště za své dva góly v závěru utkání s rezervou Vacova a na závěr nejúspěšnější záložník Josef Havlíček z týmu SK Slavoj Volyně, který v zápase se Strunkovicemi vsítil dvě branky a na jednu přihrával. 

 

Do útoku jsme nominovali následující hráče: Vladislav Voldřich z týmu TJ Sokol Stachy kromě jiného také za úvodní gól proti Bělčicím, dále Martin Šácha z týmu FK Chelčice za své dva bleskové góly v rozmezí 180 sekund, které de facto rozhodly utkání s Lažištěm a jako poslední útočník byl nominován nestárnoucí matador Jiří Němeček starší z týmu SK Slavoj Volyně za své dvě branky v zápase, zejména za tu druhou, která znamenala konečný stav zápasu a především jubilejní desátou trefu pro volyňského kanonýra.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.