SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

I po 7. kole III třídy skupiny je nachystaná nejlepší jedenáctka hráčů. V ní hrají prim ofenzivní hráči, kteří se opět gólově činili, když byl brankový průměr opět lehce nad 5 branek na zápas! Hlasovat o Muže kola můžete do středy do 12:00!

V brance se objevuje opět zástupce Dobré Vody B. Jiří Šinko o víkendu nastoupil vlastně proti svému týmu, protože v Dobré Vodě je na hostování právě z Nových Hodějovic. V zápase se vytáhl a svůj tým několikrát podržel a připsal si další čisté konto na venkovním hřišti.

 

V obraně si vysloužil místo Roman Chyňava z Římova. Ten se podílel velmi dobrý výkonem na pozici stopera na tom, že jeho tým na půdě Trhových Svinů neinkasoval a nakonec si odvezl i všechny tři body. Velmi dobře si vedl v obrané fázi i Pavel Choboda z Dobré Vody B. Ten svůj tým nastartoval vedoucí brankou za ziskem tří bodů ve šlágru kola na hřišti Nových Hodějovic. Trojlístek obránců doplňuje Roman Bláha z TJ Slavče. Ten sice nastupuje v záloze, ale vzhledem k nedostatku defenzivních hráčů je zařazen na pozici obránce. V zápase na hřišti Vrábče, podal velmi dobrý výkon na kraji zálohy, což ocenil trenér Karel Brůha.

 

V čtyřčlenné záloze hrají prim dva týmy, kteří mají v záložní řadě po dvou zástupcích. TJ Sokol Štěpánovice zastupuje dvojice zkušených hráčů David Marek  a Marek Fiktus. Oba svou zkušenost naplno prodali proti mladíkům z Kamenného Újezdu a režírovali hru svého týmu, který si došel v klidu pro výhru. Druhý tandem tvoří dvojice hráčů z Ledeníc B. Zkušený kapitán Králík odehrál velmi dobrý zápas, i když se v brankově bohatém zápase nezapsal mezi střelce, svým spohráčům řadu šancí připravil. Mužem zápasu v Ledenicích byl jednoznančně pendl z A týmu Ledenic František Benhák, ten řádil na hřišti jako uragán a nasázel souepři z Lišova čtyři branky!

 

Velmi vydařenou premiéru zašil v dresu Vrábče Martin Seethaler, ten zaznamenal hattrick proti Slavči a společně se svým synem Davidem se postarali o všechny branky svého týmu. K dalším hráčům, kteří na hřišti odvedli hodně dobrou práci patřil Jan Fencl z Ledenic, který se rovněž dokázal zapsat mezi střelce a svým pohybem rozbíjel obranný blok hráčů Lišova. Nejlepší jedenáctku pak uzavírá Jaroslav Štrajt z TJ Sokol Římov, který dvěma trefami v rozmezí tří minut nasměroval svůj tým k tří bodovému importu ze hřiště v Trhových Svinech.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.