SESTAVA KOLA - 9.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Uplynulé deváté kolo nám přineslo řadu parádních branek, výtečných zákroků a kvalitních výkonů. Vybrali jsme jedenáct tvůrců těch okamžiků, které byly pro vývoj zápasu důležité. Pro jednotlivé hráče můžete hlasovat až do středečního poledne!

Radek Šott - brankář Kralovic, který v zápase s Rakovou, který dospěl až k penaltovému rozstřelu, zlikvidoval dvě penalty soupeře, díky čemuž poslal na konto domácích Kralovic jeden plusový bod.

 

Josef Viktora - nepomucký hráč, který v zápase s Žichovicemi na domácí půdě dobře četl hru, byl důrazný a vyhrával většinu osobních a hlavičkových soubojů.

 

Rudolf Mathauser - kdyňský hráč, který v zápase s Horní Břízou hodně tvořil, hodně rozdával a v zápase pomohly především jeho zkušenosti, které vnesl na hřiště.

 

Michael Forman – v zápase proti Černicím rozhodl svou brankou v pětaosmdesáté minutě o bodovém přídělu pro Horažďovice.

 

Petr Mlnařík – kapitán Černic, který v devátém kole v zápase proti Horažďovicím proměnil pokutový kop a srovnal na 1:1, čímž vrátil domácímu celku naději na bodový příděl.

 

Libor Kovařík – hráč Košutky, který v zápase s Nýrskem využil přihrávky od Blažejovského a v šestasedmdesáté minutě dával třetí branku, čímž podtrhl bodový zisk Košutky.

 

Jiří Dolejš – kapitán Mochtína bojoval v zápase s Křimicemi a ve dvaaosmdesáté minutě dával gól hlavou a snižoval na 1:2.

 

Jiří Kertys – pod bodový příděl Stříbra v Pačejově se svým výkonem v devátém kole podepsal právě Jiří Kertys, který na svůj věk svou bojovností a nasazením dokázal mladším kolegům, že i v jeho věku lze hrát fotbal na skvělé úrovni.

 

Michal Baran - výjimečně úspěšný byl zápas Nepomuku se Žichovicemi pro domácího Michala Barana, který byl jediným střelcem zápasu a svými třemi využitými šancemi vybojoval body pro domácí celek.

 

Jan Najmon – kapitán Žihle, který v zápase s Chodským Újezdem vrátil ve druhé půli domácímu celku bojovnost, když v pětasedmdesáté minutě srovnal na 2:2 a domácí po jeho gólu strhli výsledek na svoji stranu.

 

Tomáš Pekník – hráč Košutky, který v zápase s Nýrskem otevřel skóre, kdy dával ve čtyřiadvacáté minutě gól z přímého kopu do šibenice.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.