SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Přinášíme vám nejlepší sestavu šestého kola! Opět zde máme k vidění souhrn těch nejlepších hráčů, jejichž výkony jsme mohli vidět tento víkend na trávnících týmů městského přeboru. Největším adeptem na vítěžství je rozhodně Petr Hrdlička, kterému se podařilo vstřelit neuvěřitelných pět branek v jednom utkání! 

V brance se nám představí gólman Černic Jakub Tománek, který jako jediný udržel v šestém kole nulu.

 

Prvním obráncem je jeho spoluhráč Petr Toman, který svým výkonem velmi pomohl svému kolegovi v bráně k udržení nuly. Vedle Tomana se postaví Josef Mužík z Dýšiny, autor jednoho gólu v zápase proti Letné. Posledním obráncem je Michal Forman z Litic. 

 

Ve čtyřčlenné záložní řadě se vedle sebe postaví: Jaroslav Blažejovský z Košutky, který jako střídjící hráč dokázal vstřelit dvě branky Smíchovu. Jan Jindra z Unionu, taktéž dvougólový střelec, tentokrát proti Zruči. Pavel Vacek, kapitán litic a Martin Schumann z Unionu, autor hattricku v utkání proti Zruči.

 

Do útoku nastoupí Petr Pašek z Dýšiny, kterému se proti Letné podařilo vsítit dva góly. Vedle něj se postaví malesický Martin Otýs, taktéž tento víkend dvougólový. A to nejlepší na konec. Posledním hráčem v naší sestvě je vodník Petr Hrdlička, autor pěti branek v utkání proti Rapidu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.