SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Máme tu hlasování po 5. kole. Matěj Archalous svou chvilku slávy prožil a jistě náležitě oslavil, nyní je čas na další hlasování, ze kterého vzejde nový hrdina. Bude to někdo z Ptenína, který se po výhře 4:2 nad Sečí vyšvihl na čelo tabulky, nebo například Milan Klich z Líšiné, který jako lídr dovedl svůj celek k první letošní výhře? To všechno je na vás, hlasujících. Své hlasy můžete posílat každou hodinu, a to až do středečního poledne. Jdeme na to!

Václav Marian (brankář, Neurazy)

Stálice v brance momentálně šestých Neuraz, které zdobí, spolu s Hradcem B, druhá nejlepší obrana v lize. Tuto nominaci tak můžeme chápat také jako dodatečné ocenění dosavadních výkonů.

 

Václav Calta (obránce, Chlum)

Neurazy i Hradec mají sice obranu slušnou, ale tato herní činnost je devízou Chlumu. Druhý tým tabulky dovolil právě Hradci jen jeden gól. Lví podíl na tom měli krajní obránce Václav Calta, který nacentroval na vítěznou trefu...

 

Roman Roud (obránce, Chlum)

... a Roman Roud, který hraje stopera. Ten na hřišti tentokrát vydržel do 78. minuty, poté přenechal své místo Luboši Hajšmanovi. Celé utkání sice neodehrál, přesto byl za hvězdu.

 

Milan Klich (obránce, Líšiná)

Veledůležitý muž Líšiné. Dirigoval své spoluhráče, nepustil nikoho do šance, hrál tvrdě... zkrátka stoper jak má být. Trenér Reidl si jeho výkon velmi pochvaloval.

 

Jan Strejc (záložník, Ptenín)

Ptenín hraje ve skvělé formě. Naposledy vypráskal Seč 4:2 a s jednobodovým náskokem na Chlum okupuje první místo tabulky. O víkendu se dařilo zejména Janu Strejcovi, který po centru ze strany chladnokrevně navyšoval již na 2:0.

 

Martin Tatar (záložník, Starý Smolivec B)

Středový záložník přesnými pasy posílal své spoluhráče do šancí, jindy zase neúnavně vypomáhal obraně. Z takového výkonu měl jistě dobrý pocit.

 

Jan Černý (záložník, Líšiná)

První letošní výhra Líšiné se promítá i do naší sestavy, kde můžeme nalézt i druhého borce z tohoto klubu. Černý hraje v srdci zálohy a je jedním z pilířů celé jedenáctky. Proti Mantovu se vyznamenal v 16. minutě, kdy se mu podařilo skórovat přímo od rohového praporku. Krásná branka!

 

Petr Filip (záložník, Seč)

Nová akvizice z Tlučné se uvedla náramně. Střelou k tyči v 38. minutě snižovala na 1:2. Bohužel, svou premiéru v dresu Seče si jistě představoval jinak než prohrát s Ptenínem. 

 

Patrik Sedláček (útočník, Ptenín)

Od útočníků se očekávají góly. Proto mohli být v Pteníně s výkonem mladého forvarda spokojeni. Centr z pravé strany si umně zpracoval a propálil druhého muže minulé ankety, Iosipa Masece.

 

Martin Wizovský (útočník, Mantov)

Mantovu se prostě nedaří. Další porážka přišla s Líšinou a situace začíná být kritická. Jedním z mála světlých bodů byl výkon posily z Chotěšova Wizovského, který toho hodně naběhal a byl neustále nebezpečný. Baníku se bude do budoucna jistě hodit.

 

Tomáš Vozabule (útočník, Hradec)

Hradec v sestavě reprezentuje útočník Tomáš Vozabule. Jeho gól z 34. minuty však k bodovému zisku nevedl, přestože v tu dobu srovnal stav na 1:1.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.