SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Ve třetím kole nebyla nouze o branky. Nejaktivnější v tomto směru byly hráči Týna, kteří si doma smlsly na Černém Dubu. Střelecky naladění byli i hráči Mokrého a Lipí, kteří shodně nastříleli svým soupeřům čtyři branky. Jediný bodový import z venkovního hřiště zaznamenaly Žabovřesky, které loupily v Dívčicích. Překvapení kola se pak zrodilo u nováčka v Úsilném, které doma porazilo favorizované Chrášťany jasně 3:0. Tady je výběr hráčů, kteří v uplynulém kole nejvíce zaujali.

Sestavu kola začneme u brankáře Sokola Žabovřesek Miroslava Mádla, který svým bezchybným výkonem nasměroval svůj tým k importu tří bodů z Dívčic. Odměnou mu bylo vychytané čisté konto.

V obrané linii má hned dvojí zastoupení béčko Týna. Vladimír Červenka velmi srdnatě bojoval s kanonýrem Černého Dubu Viktorem Karafiátem a počínal si velmi dobře, protože gólu se soupeř nedočkal. Vedle něj jsme zařadili pendla z áčka Michala Šáleného, který zatím nechyběl v ani jednom zápase béčka Týna a konečně se zapsal i mezi střelce. Třetím obráncem je Milan Jokl z Žabovřesek, který dvěma přesnými zásahy zařídil výhru svého týmu na půdě Dívčic.

Ofenzivní část naší sestavy začneme u Daniela Hrádka z Mokrého, který plní v úvodu sezony roli kanonýra svého týmu. Po zásahu do síte Černého Dubu minulé kolo, přidal další dvě branky doma proti Pištínu a byla z toho první výhra sezony 4:0. Druhým záložníkem je Roman Lávička z Lipí. Ten byl na hřišti velmi aktivní, své hráče často vysílal do šancí nebo se do nich dostával sám. Svou brankou pečetil jasnou výhru nad Koloději. Vladimír Klement přišel před sezonou do Mokrého z Akry a hned se zabydlel v základní sestavě. V utkání s Pištínem ho bylo plné hřiště a funkci defenzivního záložníka plnil dokonale. Jak je důležité míti Jaroslava Broma se ukázalo v duelu jeho Týna s Černým Dubem. Minulý víkend si odpočinul na dovolené a jeho kreativita prý na hřišti v Chrášťanech scházela. A tak ukázal svůj um před domácím publikem, když dvěma góly odstartoval domácí kanonáda, kterou korunoval ještě dvěmi asistencemi. 

V útočné trojici má hned dvojí zastoupení nováček z Úsilného. Díky trefám Tomášů Slámy a Bejsty si připsali překvapivě jasnou výhru nad Chrášťany 3:0. Toto duo pak doplňuje Pavel Svoboda z Lipí, který se dvěma zásahy výraznou měru postaral o obrat nad Koloději.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.