HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 05.05.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Dunaj, který sice se svým klubem doma prohrál s kvalitními Libčicemi, obdržel však pouhé dva góly a Zavidov se tak i díky němu mohl snažit o bodový zisk. Předvedl hned několik velmi podstatných zákroků, které držely naděje domácího klubu na úctyhodný výsledek. 2:0 je pro Zavidov sice zklamáním, nemá se ale za co stydět. Dáte gólmanovi svůj hlas?

Druhým členem sestavy je Motlík z, teď už předposlední Hostouně, který s rezervou třetiligového klubu dokázal získat tři body v zápase s favorizovaným Vraným a skvěle tak jako jeden z hlavních článků sestavy nasměroval tým k první jarní výhře. Pro tým je to značná motivace k tomu se ve zbývajících kolech soutěže snažit o co nejvíce chvalitebných výsledků.

Dalším článkem v sestavě je Portužák, hráč z Libušín, který si dle očekávání poradil s tápající Velkou Dobrou, které nepomohla ani vysoká výhra z minulého kola proti Hředlím a opět ztratila body. Portužák se postaral o první zásah Libušína, kterým nastartoval dynamiku utkání a napomohl k další důležité výhře. I jeho celkový výkon byl velmi nadprůměrný, gratulujeme!

Dále tu máme hráče z Dobrovíze, Karfíka. Ten se zapsal do tabulky střelců proti namotivovanému Kladnu, které porazil aktuální lídr soutěže rozdílem dvou branek. Karfík vstřelil jeden z gólů Sokola a pomohl tak získat další tři veledůležité body v cestě za titulem.

Pojďme se podívat na další hráče. Kapek se svou Mšecí-Novým Strašecím zvládl zápas s Braškovem a i nadále drží jisté šance na titul. Kapek se postaral o oba zásahy favorizovaného celku a právě díky něm si klub z Mšece-Nového Strašecí odvezl všechny možné body. Skvělý výkon.

Chalupa, zástupce Lán, pomohl rozhodnout zápas svého klubu proti soupeří ze Lhoty. Postaral se o druhou, stvrzující branku a i ve zbytku svého hracího času předváděl skvělý výkon, který výrazně napomohl klubu k tříbodovému zisku. Gratulace!

Dále tu máme hráče Švermova, Doubka, který prostřednictvím svých dvou gólů dokázal naplno potvrdit výhru proti Hředlím, které zažívají jednu z největších krizí, které klub pamatuje. Švermov, který se před zápasem nacházel o sedm bodů za svým soupeřem, zvládl zápas vyhrát rozdílem hned tří branek, když dohromady padlo sedm gólů a radovali se domácí. Doubek předvedl všestranný výkon, doplněný o zmíněné dvě branky.

Frühauf ze Švermova, tedy druhý hráč Baníku v této sestavě, také předvedl výborný výkon v zápase proti Hředlím. Vstřelil hned dvě branky, přičemž jeho první druhý zásah se ve výsledku ukázal jako rozhodující.

Dále tu máme dalšího zástupce z Libušína, Křenka. Ten konečně projevil své ohromné útočné kvality a vstřelil decisivní branku proti soupeři z Velké Dobré. Fanoušci Baníku věří, že ho zásah nastartuje a Křenek začne opět pálit jako kulomet. Předvedl skvělý výkon a i díky němu ztrácí Libušín pouhé čtyři body na čtvrté místo. V příštím kole se tak ukáže barva všech klubů v soutěži, protože bodově jsou na sobě aktuálně přilepené jako žvýkačky na podrážce…

Hrdina, hráč Libčic, vstřelil druhou, potvrzující branku proti statečnému, poslednímu Zavidovu. I díky němu tak Libčice získaly další tři podstatné body v cestě tabulkou, aktuálně tak ztrácejí jen čtyři body na druhé místo, které obsazuje Mšec-Nové Strašecí.

Posledním členem naší sestavy kola je Racocha z vedoucího klubu soutěže, Dobrovíze, který předvedl proti Kladnu velmi nadstandartní výkon. Vstřelil dvě branky a i díky němu zvládl lídr získat další tři body do tabulky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2024 20:18 do 08.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.