HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 21.04.2024

0

Pětigólový šutér ze Slovanu, kvalitní výkony defenzivních hráčů nebo netradiční brankář. I takové momenty nabídlo další kolo městského přeboru. Sice to vypadalo, že ho výrazně ovlivní počasí, ale utkání zvládli odehrát kromě Chotíkova s Vochovem všechny ostatní týmy.

BRANKÁŘ:

Václav Kotěšovec (Černice) – V jarních zápasech skoro není sestava kola bez kuriozity na brankářském postu. Tentokrát žádný z brankářů vyloženě nezářil a ani neudržel nulu. Volba tak padla na obránce, který musel kvůli kolizi zápasů týmů Černic a pouze jednomu gólmanovi, zaskočit na Unionu v brance. Po závěrečném hvizdu dokonce mohl slavit vítězství.

 

OBRANA:

Lukáš Výškrabka (Lhota) – Měl na starosti obranu domácích a s vůdčí rolí při rozehrávce i zachytávání rychlých protiútoků si počínal více než dobře.

Pavel Nový (Rapid) – Dobře organizoval obranu a ještě hrozil ze standardních situací. Tak hodnotil při pochvale jeho výkon brankář Ledců.

David Rada (Smíchov) – Příliš už se v sestavě neobjevuje. Tentokrát ale přišel svým kamarádům z týmu vypomoct a rozhodně nezklamal.

Martin Šmídl (Černice) – Mladý hráč Černic není v sestavě poprvé. Na Unionu se mu dařilo a tak na něj trenér při nominaci do sestavy ukázal.

 

ZÁLOHA:

Dominik Hrubý (Litice) – Duel na Roudné vyhráli Liticím mladíci. Dominik Hrubý odpověděl na domácí vyrovnání a jako střídající rozhodl o třech bodech pro hosty.

Martin Jandík (Rapid) – Jeho individuální kvalita činila Ledcům výrazné problémy. Jako nadstavba přidal možná klíčovou čtvrtou branku a snahu o přibrždění nejlepšího hráče domácích ve středu pole.

Marek Lang (Slovan) – Většina hráčů na place byla ve stínu domácího útočníka. Branky ale přidali i jiní, jako například Marek Lang.

 

ÚTOK:

Martin Nosek (Slovan) – One man show. Tak by se dalo nazvat počínání Martina Noska v prvním poločase, když nastřílel hned pět branek poslednímu Hradišti.

Tomáš Křen (Lhota) – Do nedávna se objevoval v sestavách kola v dresu Vochova. Teď už ale nastupuje za Lhotu, ve které při svém debutu zařídil dvěma rozdílovými góly vítězství.

Josef Šneberger (Smíchov) – Posílení z prvního týmu se vyplatilo. Útočný hráč Smíchova prokázal kvalitu. Dal dvě branky a z toho jednu vítěznou.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.04.2024 22:23 do 24.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.