SESTAVA KOLA - 3.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

I pro třetí kolo městského přeboru Vám přinášíme sestavu kola! Kandidátů na prvenství je hodně, tak neváhejte a hlasujte pro svého favorita!

Brankářem do sestavy kola byl po zásluze zvolen Jakub Tihlařík, který se de facto postaral o bod, který si Litice odvezli z Chrástu.

Prvním obráncem je obránce Letné Jiří Svoboda. Jeho tým udržel i jeho zásluhou čisté konto. Sám Svoboda se pak podílel na zakládání mnoha útočných akcí. Dalším obráncem je Tomáš Čečil z Malesic. Hlavně jeho zásluhou obdržel tým Malesic pouze jednu branku, navíc z pokutového kopu, a došel si tak pro tři body za vítězství 3:1. Posledním do party obránců je Lukáš Mareška, který velmi zdatně odrážel útoky Košutky.

V záložní řadě najdeme Juliuse Šestáka z Dýšiny, střelce dvou branek v utkání se Smíchovem. Také dvougólového Kamila Kuncla z Černic. Dále pak taktéž střelce dvou branek Martina Otýse z Malesic. A posledním hráčem v záloze je Jan Kalaš z Rapidu. A aby se to nepletlo, také se mu v zápase proti Lhotě podařilo dvakrát skórovat.

Prvním z trojlístku útočníků je Lukáš Čejka, který dvěma zásahy pomohl k vysoké výhře Lhoty nad Rapidem 6:3. Karel Trnka ze Zruče, taktéž dvougólový útočník pomohl svému týmu k remíze 3:3 v zápase s Černicemi. A jako posledního zde máme Matěje Strejčka, který se trefil také dvakrát jako jeho spoluhráč Čejka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.