HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 24.03.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Vošmík, který se společně s týmem zasloužil o výsledek svého celku proti lídrovi z Dobrovíze. V nejméně očekáváném vítězství kola se ukázal jako důležitý článek klubu a napomohl svou energií i výkonem samotným k zisku tří bodů.

Druhým členem sestavy je Motlík z Hostouně, který byl u těsného vítězství svého celku s Zavidovem. Proti soupeři zaznamenal rozhodující branku a skvělý výkon, kterým napomohl nedařící se Hostouni k tíženým třem bodům. Výborný výkon, veledůležitá výhra.

Dalším článkem v sestavě je Kapek J., hráč z Mšeci-Nového Strašecí, který se svým týmem přehrál výrazně méně připravené Hředle. V jednoznačném zápase vstřelil úvodní, rozhodující branku domácích a nasměroval tak svůj celek ke tříbodovému zisku. Odehrál celý zápas - a odehrál ho skvěle.

Dále tu máme již druhého hráče z Braškova, Šimáčka. Ten se zapsal do tabulky střelců proti vedoucí Dobrovízi a napomohl tak klubu k velmi podstatné výhře v úvodu jarní části. Postaral se o skvělý výkon a jeho branka nastartovala výkon jeho týmu. Skvělý herní projev.

Pojďme se podívat na další hráče. Tenkl svým významným gólem pomohl svému celku k velmi cenným třem bodům proti Kladnu, které tento výsledek postavil do hodně nestabilní pozice. Tenkl se tak stal hrdinou dne a bude i nadále napomáhat svému celku v cestě tabulkou - Libčice mají v tuto chvíli na dosah dokonce třetí místo!

Paluka, druhý zástupce Libčic, rozhodl zápas svého klubu proti nepředvídatelnému soupeři. Proti Kladnu vstřelil jeho celek tři branky, on se ale postaral o ten nejdůležitější zásah. Jeho druhý gól, který vstřelil z pokutového kopu, se ve výsledku ukázal jako rozhodující a zajistil tak svému klubu podstatné tři body.

Dále tu máme hráče Lán, Chalupu, který rozhodujícím gólem zajistil svému klubu důležitou výhru nad Velkou Dobrou. Jeho branka z 54. minuty se ve výsledku ukázala jako decisivní a Lánysi tak převážně díky ní zvládly udržet čtvrtou pozici v tabulce. Důležitý zásah a výkon.

Starý ze Švermova předvedl výborný výkon v zápase proti Libušínu. Vstřelil výherní třetí gól, který znehodnotil pokus o obrat soupeře a v 90. minutě tak získal pro svůj celek všechny tři body. Velmi důležitá branka, velmi dobrý výkon.

Posledním zástupcem Braškova se stal Brodský, jehož všestranný výkon zajistil aktuálně osmému celku tabulky důležitou výhru nad vedoucí Dobrovízí. Do zápasu se zapsal gólem a velmi kvalitním herním projevem.

Kučera P., útočný hráč Mšece-Nového Strašecí, vstřelil dvě branky proti Hředlím a stvrdil tak výhru svého celku. Jeho tým se i díky jemu drží na průběžném druhém místě tabulky a i nadále se bude snažit vyšplhat až na vrchol.

Posledním členem naší sestavy kola je Buršík z Lán, který předvedl proti Velké Dobré velmi nadstandartní výkon. Po jeho srovnávací brance z 29. minuty se začala naplno projevovat síla domácího celku a on se tak stal pomyslným motorem Lán. Skvělý výkon.

Za fotografie děkujeme Davidu Svobodovi..




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2024 23:23 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.