HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 23.03.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Franta, který se společně s týmem zasloužil za výsledek svého celku proti Jinočanům. Odehrál celý zápas a i díky němu vybojovala Kosoř tři veledůležité body proti vyrovnanému soupeři. Velmi dobrý, takticky bravurně zvládnutý zápas.

Druhým členem sestavy je Stehno z Tuchoměřic, který byl u jednostranného zápasu svého celku s Nelahozevsí. Proti soupeři zaznamenal jednu branku a skvělý výkon, kterým napomohl lídrovi k tíženým třem bodům. Výborný výkon, doplněný o stále nejasnosti Tuchoměřického kádru… vrátí se vedoucímu klubu tabulky forma?

Dalším článkem v sestavě je Rajnoch, hráč z Jíloviště, který se svým týmem remizoval s Vestcem. Ve vyrovnaném zápase vstřelil úvodní branku domácích a nasměroval tak svůj celek k dotažení soupeře. Odehrál celý zápas - a odehrál ho skvěle.

Dále tu máme hráče z Rakovníku, Pucholta. Ten se zapsal do tabulky střelců proti statečným Voticím a napomohl tak SK k další podstatné výhře v úvodu jarní části. Postaral se o velmi dobrý výkon a jeho branka se ve výsledku ukázala jako rozhodující. Opět na hřišti ukázal dlouholetou kvalitu a pečlivost. Jako jeden z klíčových článku proměnil penaltu a nasadit laťku utkání.

Pojďme se podívat na další hráče. Kopřiva svým ohromně významným gólem zařídil svému celku velmi cenné tři body proti Podlesí, které tento výsledek postavil do hodně nestabilní pozice v osobním souboji proti vícero týmům v tabulce. Kopřiva se tak stal hrdinou dne a bude i nadále napomáhat svému celku v cestě tabulkou.

Jeník z Příbrami předvedl výborný výkon v zápase proti Sedlci-Prčicím. Vstřelil výherní druhý gól, ke kterému přidal ještě jeden zásah a naplno tak nasměroval Spartak ke třem bodům. Příbrami se zatím na jaře velmi daří a Jeník je jedním z tahounů mužstva. Dáte mu svůj hlas?

Petr z Kralup rozhodl zápas svého klubu proti nepředvídatelnému soupeři. Proti Berounu vstřelil jeho celek tři branky, on se ale postaral o ten nejdůležitější zásah. Jeho druhý gól se ve výsledku ukázal jako rozhodující a zajistil tak svému klubu podstatné tři body.

Dále tu máme hráče Kosoře, Nehodu, který rozhodujícím gólem zajistil svému klubu důležitou výhru nad Jinočany. Jeho branka ze 41. minuty se ve výsledku ukázala jako decisivní a Kosoř si tak převážně díky ní zvládla udržet pátou pozici v tabulce. Důležitý zásah a výkon.

Zástupcem Rakovníku se stal Bohatý, jehož všestranný výkon zajistil aktuálně druhému celku tabulky důležitou výhru nad Voticemi. Do zápasu se zapsal gólem a velmi kvalitním herním projevem. Rakovník tak stále sahá na paty prvním Tuchoměřicím.

Jankovský, útočník z Kladna, vstřelil dvě branky proti Klecanům a stvrdil tak výhru svého celku. Jeho tým se i díky jemu drží na průběžném jedenáctém místě tabulky a i nadále se bude snažit vyšplhat výše.

Posledním členem naší sestavy kola je Valín z Tuchoměřic, který předvedl proti Nelahozevsi velmi nadstandartní výkon. Kromě hattricku branek, který zajistil Tuchoměřicím důležitou výhru, předvedl velmi dobrý výkon a jeho celek se tak převážně díky jemu stále drží na průběžném prvním místě tabulky.

 

Fotogalerie ze zápasu SK Rakovník - SK Votice, od Davida Svobody.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2024 20:33 do 27.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.