HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 16.03.2024

0

Máme tu druhou jarní SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli donuceni mírně zanedbat pozice hráčů, protože záložníky a útočníky se to toto kolo jenom hemžilo. Proto nás omluvte za nekorektnost.

Tak či onak: Máme tu hráče z dotahujícího Rakovníku, neuvěřitelného Sedlce-Prčic nebo z krále obratů - Příbrami!

Najdete zde i SVÉHO FAVORITA? Jdeme na to, je tu SESTAVA KOLA!

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Nerad, který ale zajisté nebyl nerad za výsledek svého celku proti Tuchoměřicím. Odehrál celý zápas a i díky němu vybojoval klub Sedlec-Prčice tři veledůležité body proti jasnému favoritovi. Tento výsledek je pro druhé jarní kolo jednoznačně tím nejméně předvídatelným a gólman Nerad byl s týmem po celých 90 minut přečkávání a udolávání leadera.

Druhým členem sestavy je David z Berouna, který byl u jednostranného zápasu svého celku s Nelahozevsí. Proti soupeři zaznamenal jednu branku a skvělý výkon, kterým napomohl Berounu k tíženým třem bodům. Výborný výkon.

Dalším článkem v sestavě je Raček, spoluhráč Nerada ze Sedlce-Prčic, který se svým klubem rozdílem jediné branky porazil vedoucí Tuchoměřice. Proti favoritovi zapsal jeden gól a i po zbytek zápasu předvedl skvělý výkon. Odehrál celý zápas - a odehrál co skvěle.

Dále tu máme hráče z Příbrami, Slepičku. Ten se zapsal do tabulky střelců proti statečnému Jílovišti a napomohl tak Spartaku k podstatné výhře v úvodu jarní části. Postaral se o velmi dobrý výkon a jeho branka se ve výsledku ukázala jako velmi podstatná. Opět na hřišti ukázal dlouholetou kvalitu a pečlivost. Jako kapitán dovedl Příbram k druhé výhře jara.

Pojďme se podívat na další hráče. Hájek svými ohromně významnými góly zařídil svému celku velmi cenné tři body proti Tuchoměřicím, které tento zkrat postavil do hodně nestabilní pozice v osobním souboji proti Rakovníku. Hájek se tak stal hrdinou dne a bude i nadále vést svůj tým k důležitým výhrám.

Macek z Jinočan předvedl výborný výkon v zápase proti Slanému. Vstřelil výherní první gól a jeho herní projev výrazným způsobem napomohl pátému celku tabulky ke třem bodům. Velmi dobrý výkon.

Jarábek z Vestce se do zápisu dostal hned dvakrát. Proti Voticím vstřelil jeho celek hned osm branek, on se tak postaral o celou čtvrtinu a zajistil klubu tři body do tabulky. Jeho týmu se velmi dařilo a on sám předvedl velmi dobrý výkon.

Dále tu máme hráče Kralup, Janíčka, který rozhodujícím gólem zajistil svému klubu důležitou výhru nad Kosoří. Jeho branka ze 34. minuty se ve výsledku ukázala jako decisivní a Kralupy si tak převážně díky ní zvládly udržet čtvrtou pozici v tabulce. Důležitý zásah,

Hrdinou se znovu stal Červený z Rakovníku, jehož dvě branky zajistily aktuálně druhému celku tabulky veledůležitou výhru nad Klecany. Nejdříve se v závěru prvního poločasu trefil a upravil skóre na 1:0 pro svůj celek a následně odpověděl na vyrovnávací zásah soupeře přesnou střelou, kterou vystřelil SK další body do průběžné tabulky. Díky této výhře se Rakovník dostal na dosah vedoucím Tuchoměřicím - povede se mu dostat až na první místo tabulky?

Jeník, útočník z Příbrami, rozhodl utkání proti Jílovišti poté, co vstřelil třetí gól Spartaku proti Jílovišti a poslal svůj celek do dvoubrankového vedení, na které už soupeř nedokázal dostatečně zareagovat. Jeho tým se díky jeho zásahu drží na průběžném desátém místě tabulky a i nadále se bude snažit vyšplhat výše.

Posledním členem naší sestavy kola je Jandera z Podlesí, který předvedl proti Kladnu velmi nadstandartní výkon. Kromě dvou branek, které zajistily Podlesí důležitou výhru, předvedl velmi dobrý výkon a jeho celek se tak převážně díky jemu stále drží na průběžném sedmém místě tabulky.

 

Přikládáme fotografie z utkání FK Jinočany - SK Slaný "B", které jsou mimo jiné dostupné zde.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.03.2024 20:54 do 20.03.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.